XDEEP STEALTH 2.0 REC

489,00 

Vapautta hylyille ja riutoille
Vapaudu jäykistä säiliö tai liivikonfiguraatioista ja nauti liikkeen vapaudesta.STEALTH 2.0’ REC on virtaviivainen rekressionaaliseen sukeltamiseen suunniteltu wingi ja hihnasto. Konfiguraatio mahdollistaa tasapainoisen ja rentouttavan virkistyssukeltamisen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): XD_STEALTH20_REC Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vapautta hylyille ja riutoille
Vapaudu jäykistä säiliö tai liivikonfiguraatioista ja nauti liikkeen vapaudesta.STEALTH 2.0’ REC on virtaviivainen rekressionaaliseen sukeltamiseen suunniteltu wingi ja hihnasto. Konfiguraatio mahdollistaa tasapainoisen ja rentouttavan virkistyssukeltamisen.

Lisää aukaa hauskuudelle pinnan alla
Tuplasäiliöillä sukeltaminen on turvallisinta ja sidemount systeemi on ehkä tasapainoisin ja virtaviivaisin tapa sukeltaa kahdella säiliöllä. STEALTH 2.0 järjestelmä varmistaa että säiliöt ovat tiukasti ja turvallisesti lähellä vartaloa eliminoiden niiden liikettä. Täydellinen balanssi varmistaa pienimmän mahdollisen vedenvastuksen pienentäen liikkumisen vaatimaa voimaa ja ilmankulutusta. Saat lisää aikaa nauttia pinnan alaiseen maailmaan.

Helposti käytettävä nosteenhallinta
STEALTH 2.0 Classic oli ensimmäinen järjestelmä jossa oli keskelle sijoitettu dumppi venttiili. Luolissa ja hylyissä tekniikkasukeltamisen mahdollistavat ratkaisut tuovat rekressionaaliseen urheilusukeltamiseen etuja. Keskelle sijoitetun tyhjennysventtiilin käyttö onnistuu helposti kummalla tahansa kädellä ilman asennon muutoksia. Helppo nosteenhallinta tarkoittaa turvallisempia ja rennompia sukelluksia.

STEALTH 2.0 REC Sidemount for Sports Divers
Joustavuus ja turvallisuus tekevät sidemount sukeltamisesta entistä suositumpaa myös virkistys sukeltajien ja rekressionaalisen sukeltamisen parissa. Turvalliseksi todettu rakenne ja hyväksi havaitut materiaalit tekevät STEALTH 2.0 Tec loistavan valinnan sidemount sukeltamisen aloittamiseksi helpolla ja tuvallisella tavalla.

Valitse mukaan sopiva painojärjestelmä. Lisäosina saat myös trimmipainotaskut ja irroitettavat painotaskut (wingien lisäosat).
XDEEP STEALTH 2.0 painojärjestelmä koostuu modulaarisista taskoista jotka sijoittavat painot selkää vasten ja joiden avulla on erittäin helppo säätää painojen määrää ja trimmiä.
XDEEP STEALTH 2.0 painojärjestelmän vaihtoehdot:

  • M 4×1.5kg
  • D 8×1.5kg
  • S 2×1.5kg
  • W 4×2.5kg

Katso lisätiedot: https://www.xdeep.eu/sidemount-stealth-recreational-sidemount-scuba-pr-120.html

Jos haluat personoida tuotteen täydellisesti itsellesi sopivaksi käytä tuneup työkalua: https://tuneup.xdeep.eu/

Katso myös sopivat säiliöt ja regusetit.

Kysy mahdollisia sidemount kursseja: info@sukelluskeskus.fi

Lisätiedot

XDEEP Väri

XDeep camo, XDeep keltainen, XDeep laventeli, XDeep lime, XDeep merenvihreä, XDeep musta, XDeep pinkki, XDeep punainen, XDeep sininen, XDeep tummaharmaa, XDeep vaaleaharmaa, XDeep valkoinen

Painotasku

S 2×1,5, M 4×1,5, D 8×1,5, W 4×2,5