Ursuit Thermofil Light

325,00 

Thermofill Light aluspuku on suunniteltu erityisesti kuivapuvun alle puettavaksi lämmittäväksi vaatekerraksi.

Uusi paremmin istuva ja mukava malli.

Poista
Tuotetunnus (SKU): UrsuitThermofillLightNew Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Thermofill Light -aluspuku on valmistettu teknisestä monikerrosmateriaalista, joka tekee puvusta hengittävän, elastisen ja vettähylkivän.

Pintakerros on X-Tex® -kalvokangasta, eristekerros Thermofill-kuitua ja sisäkerros miellyttävää fleeceä.

Thermofill-lämpöeristeen rakenne on ainutlaatuinen. Sen koossapitävä elementti sijaitsee kuitujen keskellä olevassa kuteessa, johon eristyskuidut kiinnittyvät. Tämän johdosta se on äärimmäisen taipuisa, ilmava ja erityisen kestävä eriste. Ero perinteisiin kuitukangasvanuihin on ratkaiseva: Thermofill ei paakkuunnu, lyttäänny tai hajoa vuosienkaan käytön jälkeen. Thermofill kestää lukemattomia vesipesuja eristyskyvyn kärsimättä. Kun Thermofill-eriste laminoidaan hengittävään ja vesitiiviiseen kalvokankaaseen sekä fleecevuoreen saadaan kokonaisuus, joka siirtää alusasut uudelle aikakaudelle.

Thermofill-puvussa käytetyn kankaan eristävyys on mitattu kansainvälisellä Clo-arvolla. Light -mallissa Clo-arvo on 0,83 ja heavy -mallissa 1,97.

Puvussa on mm. tuuletusreiät kainaloissa sekä sukelluskäyttöä varten vasemmassa käsivarressa (Heavy malli), kaksilukkoinen etuvetoketju, vetoketjullinen rintatasku, reilut reisitaskut, fleeceresorit kauluksessa, hihansuissa ja nilkoissa sekä tukeva vyötäröresori.

Hiha- ja nilkkaresorien rakenne helpottaa pukemista, estäen hihojen tai lahkeiden nousemisen ylös pukeutumisen aikana.

Valitse koko huolellisesti, uuden mallin leikkaus on todella istuva verrattuna vanhaan väliasuun. Eli suomeksi sanottuna todella tiukka verrattuna siihen vanhempaan malliin.

https://www.ursuit.com/koko-opas

Lisätiedot

Koko

S, M short, M, M tall, L short, L, L tall, XL short, XL, XL tall, XXL short, XXL