Ursuit Thermofil Heavy Lady

360,00 

Thermofill Light aluspuku on suunniteltu erityisesti kuivapuvun alle puettavaksi lämmittäväksi vaatekerraksi.

Uusi paremmin istuva ja mukava malli jonka leikaus ja yksityiskohdat on suunniteltu erityisesti for ladies.

Poista
Tuotetunnus (SKU): U_ThermofillHeavyLady Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Thermofill Heavy aluspuku on suunniteltu erityisesti kuivapuvun alle puettavaksi lämmittäväksi vaatekerraksi.

Thermofill Heavy -aluspuku on valmistettu teknisestä monikerrosmateriaalista, joka tekee puvusta hengittävän, elastisen ja vettähylkivän. Pintakerros on X-Tex® -kalvokangasta, eristekerros Thermofill-kuitua ja sisäkerros miellyttävää fleeceä.

Thermofill-lämpöeristeen rakenne on ainutlaatuinen. Sen koossapitävä elementti sijaitsee kuitujen keskellä olevassa kuteessa, johon eristyskuidut kiinnittyvät. Tämän johdosta se on äärimmäisen taipuisa, ilmava ja erityisen kestävä eriste. Ero perinteisiin kuitukangasvanuihin on ratkaiseva: Thermofill ei paakkuunnu, lyttäänny tai hajoa vuosienkaan käytön jälkeen. Thermofill kestää lukemattomia vesipesuja eristyskyvyn kärsimättä.
Kun Thermofill-eriste laminoidaan hengittävään ja vesitiiviiseen kalvokankaaseen sekä fleecevuoreen saadaan kokonaisuus, joka siirtää alusasut uudelle aikakaudelle.

Thermofill-puvussa käytetyn kankaan eristävyys on mitattu kansainvälisellä Clo-arvolla. Light -mallissa Clo-arvo on 0,83 ja heavy -mallissa 1,97.
Puvussa on mm. tuuletusreiät kainaloissa sekä sukelluskäyttöä varten vasemmassa käsivarressa, kaksilukkoinen etuvetoketju, vetoketjullinen rintatasku, reilut reisitaskut, fleeceresorit kauluksessa, hihansuissa ja nilkoissa sekä tukeva vyötäröresori.

Hiha- ja nilkkaresorien rakenne helpottaa pukemista, estäen hihojen tai lahkeiden nousemisen ylös pukeutumisen aikana. Takapuolen vetoketju mahdollistaa vessassa käymisen riisumatta aluspukua.

https://www.ursuit.com/koko-opas

Valitse koko huolellisesti, uuden mallin leikkaus on todella istuva verrattuna vanhaan väliasuun. Eli ei kannata valita liian pientä kokoa.

Lisätiedot

Koko

XS, S short, S, S tall, M short, M, M tall, L short, L, L tall, XL short, XL