Ursuit MPS kuivapuku

589,00 

Tarjoushinnalla vielä Tammikuun loppuun saakka! Toimitusaika tällä hetkellä neljä työpäivää (nopealla toimituksella rajoitetut erät).

Ursuit MPS Multi Purpose Suit on erittäin kevyt uloimman vaatekerroksen alle puettava kuivapuku. Erittäin suosittu retkiluistelijoiden, pilkkijöiden ja muiden talvikalastajien, sekä kajakkiharrastajien keskuudessa

Poista
Tuotetunnus (SKU): U_MPS Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ursuit MPS Multi Purpose Suit on erittäin kevyt uloimman vaatekerroksen alle puettava kuivapuku.

TUOTEKUVAUS

Ursuit MPS on erittäin kevyt uloimman vaatekerroksen alle puettava kuivapuku. Täysin vesitiiviin ja hengittävän Gore-Tex® -kankaan ansiosta puku pitää alusvaatetuksen kuivana myös käytettäessä hengittämätöntä päällysvaatetta. MPS -pukua käytetään erityisesti tilanteissa, joissa päälivaatetusta joudutaan vaihtamaan vallitsevien olosuhteiden mukaan. Juuri siitä syystä MPS soveltuu kaikenlaiseen veneilyyn, kalastukseen, melontaan sekä esimerkiksi myös retkiluisteluun. Puvun saumaus on tehty kaksoisommel tekniikalla, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100% tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.MPS puvussa on kiinteät, 100% vesitiiviit sukat. Erittäin kevyt kaksilukkoinen PU-kuivaketju. Puku toimitetaan kantokassissa.

Koko-opas

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL