Suunto D5 + USB

549,00 649,00 

Suunnon jakeluorganisaation muutoksista johtuen emme voi tällähetkellä toimitaa Suunnon tuotteita. Ole hyvä ja tutustu muihin mielenkiintoisiin sukellustietokonetuotteisiin!

Poista
Tuotetunnus (SKU): SuuntoD5 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

HELPPOKÄYTTÖISYYS JA MUKAUTETTAVA ULKOASU

Uusi Suunto D5 on suunniteltu niin selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, että voit keskittyä vedenalaisen maailman ihmeisiin tutustumiseen. Leikittele tyyleillä vaihtamalla ranneketta asusi mukaan. Sukelluksen jälkeen voit muodostaa langattoman yhteyden Suunto-sovellukseen ja jakaa seikkailusi kavereillesi.

 

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

  • VESITIIVIS 100 METRIIN
  • LANGATON SÄILIÖN PAINE
  • VÄRINÄHÄLYTYKSET
  • DIGITAALINEN KOMPASSI
  • LANGATON MOBIILIYHTEYS
  • VAIHDETTAVAT RANNEKKEET
  • LADATTAVA AKKU
  • PÄIVITETTÄVÄ OHJELMISTO

 

EDUT:

SUKELLA HELPOSTI

Seuraa sukelluksesi tietoja erittäin selkeältä, suurikontrastiselta värinäytöltä. Valitse neljästä sukellustilasta ja vaihda helposti näkymien ja asetusten välillä selaamalla yksinkertaista, mutta intuitiivista valikkoa kolmella painikkeella.

JAA KAVEREILLESI

Siirrä sukelluslokisi helposti Bluetooth-yhteydellä matkapuhelimeen sukelluksen jälkeen. Suunto-sovelluksessa voit kokea sukelluksesi uudelleen, lisätä kuvia ja jakaa vedenalaiset seikkailusi kavereillesi.

SOVITA TYYLIISI

Vaihda kätevällä pikalukituksella kiinnitetty ranneke helposti tyylisi mukaiseksi. Valitse väri, joka sopii sukellusvarusteisiisi, tai etsi silikoni- tai nahkarannekkeista mieleisesi väri rentoa tyyliäsi täydentämään. Lue lisää

YHDISTÄ LANGATTOMASTI

Seuraa kaasunpainettasi kätevästi suoraan ranteestasi. Saat säiliön paineen langattomasti näyttöön yhdistämällä D5-sukellustietokoneen Suunto Tank POD -laitteeseen ennen sukellusta.

MUUT TIEDOT

Paino 90 g / 3.17 unssia
Kehän materiaali: Ruostumaton teräs
Lasin materiaali: Mineraalikristalli
Kuoren materiaali: Lujitekomposiitti
Rannekkeen materiaali: Silikoni

Lisätiedot

Väri

Black (teräs/musta), White (teräs/valkoinen), All Black (kokomusta), Black Lime (musta/lime)