Sukelluskeskus Sinkkusetti 1

750,00 

SUKELLUSKESKUS SINKKUSETTI – VALITSE LIIVISI 12 UPEASTA VÄRISTÄ!

SISÄLTÄÄ KORKEALAATUISEN JÄÄTYMISSUOJATUN APEKS DS4 ATX40 REGUSETIN (alennin, annostaja, octo ja painemittari). SEKÄ XDEEP XEOS STD WINGIN

Tämä setti on loistava valinta sekä kotimaan kylmiin vesiin että reissukäyttöönkin.Hihnastona on perinteinen yksiosainen kiinteä hihna. Selkälevy on alumiinia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): SK_Sinkku01 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Xdeep Zeos alumiini selkälevyllä ja kiinteäööä DIR tyyppisellä yksiosaisella hihnastolla, Apeks DS4 + ATX40 + ATX40 octo, sisältää painemittarin. (Tämä setti ei sisällä pulloa.)

Erittäin korkealaatuinen sinkkusetti! Sisältää WING tyyppisen liivin sekä regulaattorisetin (koottuna) – ”valmis veteen” kokoonpano erittäin edullisesti!

Jos haluat liiviin painotaskut, lisää ne tilaukseesi XDeep wing lisäosista (ja painotaskut tulevat samaan värii kuin itse liivi!) klikkaa tästä painotasku.

Valittavana 12 upeaa väriä! Ohessa tietoa liivistä ja regusetistä.

Regulaattorisetti (sisältää painemittarin)
STAGE 3 ATX40 DIN DS4 + ATX40 OCTOPUS

Apeksin laadukas perusregulaattori, joka toimii sekä kylmissä sekä lämpimissä vesissä. Sisältää selkeälukuisen painemittarin. Kumiletkut.
Ensimmäisessä vaiheessa kuivakammiorakenne, joka suojaa regulaattoria jäätymiseltä. Toinen vaihe tasapainoitettu ja myös suojattu jäätymistä vastaan hyvin.

Vie sukelluksesi seuraavalle tasolle!

Teknisen suunnittelun, jatkuvan testauksen ja kehityksen ansiosta ZEOS on tasapainoinen, jotta sillä voi saavuttaa täydellisen sukellusasennon, trimmin.

Pullon ja  kaasun painopiste ja ZEOSin kelluvuuden keskusta ovat täydellisesti sopusoinnussa.

Tämän seurauksena vakaus on huomattavasti parempi. Voit nauttia pienemmästä kaasukulutuksesta, parannetusta kelluvuudesta ja liikkuminen on helpompaa. Ei enää merihevos asentoa, johon osa perinteisistä takkiliiveistä tahtoo kääntää.

Ei kompromisseja aaltojen ylä- tai alapuolella!

Jokaisen sukelluksen alussa ja lopussa ZEOS pitää sinut korkealla vedenpinnasta. Suunnittelu takaa, että suurin osa siivestä pysyy veden alla ja antaaenemmän kelluvuutta.

Tämä takaa ylimääräisen nosteen, joka pitää pääsi ja hartiaasi pinnalla.

Veden alla voit sukeltaa ilman kompromisseja ja kokea täydellisen ja helpon trimmin ZEOSin tarkan geometrian avulla.

Jatkuva mukavuus innovaatioiden avulla!

Maksimoi vapauden tunne, jonka koet sukellamalla kelluvuusjärjestelmällä, joka on yhtä kehosi kanssa.

3D Mesh -malli räätälöi oman kehosi muodon ainutlaatuisen mikrokuiturakenteen avulla, joka takaa täydellisen vakauden. 3D-verkko auttaa poistamaan laitteen liikkumisen sukelluksen aikana.

3D-verkko ei lisää nostetta joten et tarvitse lisää painoja.

Modulaarinen painojärjestelmä!

Modulaarinen ja integroitava painotaskujärjestelmä takaa mamsimimukavuuden koko sukelluksen ajaksi, voit unohtaa painovyön ja nauttia painon paremmasta jakautumisesta.

Räätälöi painon jakauma mieltymyksesi mukaan. Lämpimien vesien painotuksesta, kuivaoukusukeltamiseen – valitse taskut, jotka parhaiten sopivat tarpeisiisi.

Saatavana optiona trimmitaskut säiliöpantaan (S 2*2kg ti L 2*3kg) sekä irroitettavat painotaskut (S 2*2kg, M 2*3kg tai XL 2*6kg) Muista tilata painotaskut halutessasi alaosan linkeistä!

 

Teknistä tietoa:

  • soveltuu parhaiten sinkkupullolle suoranoususukelluksille sekä hylkysukelluksille (SSI OWD, SSI AOWD, SSI DEEP SPECIALTY, SSI WRECK SPECIALTY)
  • noste 17 kg tai 13 kg (kuivapuvun kanssa ja tarpeellisella määrällä painoja sekä terässäiliöllä suosittelen 17 kg versiota)
  • Klassinen selkälevy kiinteällä, yksiosaisella hihnastolla.
  • Yksi yleiskoko, jossa on suuri säätöalue (S-XL)
  • Säätö hihnojen lukituksella selkälevyyn (perinteisesti)
  • paino 3,0 kg (alumiini selkälevy)
  • optiona modulaarinen painotaskujärjestelmä. (sisältää painotaskut, ei sisällä painoja) – valitse sopipvat painotaskut XDeep wingien lisävarusteista
  • lisäosina trimmipainotaskut – valitse sopivat trimmipainotaskut XDeep wingien lisävarusteista

Muista valita haluamasi väri! (Jälkitoimitusvaihtoehtojen osalta toimitusaika on tällä hetkellä noin 1 viikko maksetusta tilauksesta).

Jos olemassa olevista värivaihtoehdoista ei löydy sopivaa, ole hyvä ja suunnittele omasi tällä XDEEP Tune Up -työkalulla. Kun olet suunnitellut tuotteen valmiiksi toimi ohjeen mukaan ja toimita suunnitelmasi tiedot tulostettuna tai PDF tiedostona info@sukelluskeskus.fi osoitteeseen.

Lisätiedot

XDEEP Väri

XDeep camo, XDeep keltainen, XDeep laventeli, XDeep lime, XDeep merenvihreä, XDeep musta, XDeep pinkki, XDeep punainen, XDeep sininen, XDeep tummaharmaa, XDeep vaaleaharmaa, XDeep valkoinen

Noste

17 kg (38 lbs), 13 kg (28 lbs)