SSI – Laitesukelluksen peruskurssi ja kuivapukukurssi yhdessä (SSI OWD SSI Dry Suit bundle)

549,00 

Muista että kursseja voi maksaa osittain tai kokonaan myös useimmilla liikuntaseteleillä.

Tämä kansainvälisesti tunnustettu kurssi antaa sinulle luokituksen sekä sukelluskortin, joka antaa mahdollisuuden sukeltaa lähes missä tahansa maailman sukelluskohteista.

Kurssi vanhalla hinnalla Elokuun 2020 ajan! (Merkitty alennetuksi hinnaksi)

Kurssi on siis ensimmäinen askel matkalle elämänpituiselle laitesukellusharrastukselle.

Koulutus sisältää teoriaosuuden (johon voit tutustua vaikka heti – ilmaiseksi!) sekä personoidut allas ja avovesiharjoitukset, joiden tavoitteena on, että kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus mukavan tuntuiseen sukeltamiseen.

Samalla käyt läpi myös kuivauku sukeltamiseen liittyväe erityistaidot – yhdistelmäkurssina edullisemmin ja kätevästä samalla kertaa.

Ja kun olet suorittanut kurssin saat oman todistuksen ja sertifikaatin kurssin läpäisystä!

Tuotetunnus (SKU): SSIOWD-NX-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Laitesukelluksen peruskurssilla opit perustiedot sukeltamisen turvallisuudesta, fysiologiasta, tekniikasta, sukellussuunnittelusta sekä sukeltamisesta. Kurssin läpäistyäsi voit sukeltaa yhdessä toisen seritifioidun sukeltajan kanssa.
Kurssi vanhalla hinnalla Elokuun 2020 ajan! (Merkitty alennetuksi hinnaksi)
Mikä olisikaan parempaa kuin leijua painottomana korallien yläpuolella ihaillen värikkäitä otuksia ja pehmytkorallien liikehdintää vedessä. Kuinka jännittävää onkaan uida laivanhylyn vierellä ja pohtia millaiset olosuhteet johtivat laivan uppoamiseen. 
Koulutamme sinut laitesukeltajaksi turvallisesti ja henkilökohtaisella otteella. Laitesukelluksen peruskurssi eli SSI Open Water Diver -kursseja alkaa joka kuukausi, joten ilmottaudu mukaan nyt heti, niin olet mukana seuraavassa ryhmässä. 
Peruskurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen voit sukeltaa ympäri maailman kansainvälisesti tunnustettuna SSI OWD sukeltajana.
Mikäli asut muualla kuin Turussa, ole yhteydessä yhteistyökouluttajiimme ja liity sukeltajien joukkoon!

 

Kurssin hinta Turussa 490 € sisältää:
– Digitaalisen opintomateriaalin
– Teoriaopetuksen sekä teoriakokeen
– Allaskoulutuksen

– Avovesisukellukset ja koulutuksen
– Laitesukellusvarusteet lainaksi kurssin ajaksi (säiliö, regulaattori, kuivapuku, takkiliivi)
 
Kurssin hintaan ei sisälly:
– Perusvälineet (maski, snorkkeli, räpylät, hanskat)
Lisäksi käymme läpi kuivapukusukeltamiseen liittyvät tiedot ja taidot. Eli kurssilla opit tiedot ja taidot, joita vaaditaan turvalliseen sukeltamiseen käyttäen kuivapukua ja saat siitä myös kortituksen!
(Kurssilla on hintatakuu, jos joudut keskeyttämään kurssin saat rahasi takaisin lukuunottamatta 100€ kulukorvausta. Liikuntaseteleillä maksetuja kursseja ei voi hyvittää.)