SCUBAPRO GO TRAVEL avokantaräpylä

63,00 

GO Traveling, GO Diving, GO Snorkeling – with the GO fin.

Scubapro GO Travel räpylä on tarkoitettu avojalkaan tai ohuen neopreeni sukan kanssa käytettäväksi.

Tämä aivan uusi matkaräpylä yhdistää avoräpylän edut umpikantaräpylän mukavuuteen avojaloin sukellettaessa. GO on kevyt, mutta käytännössä rikkoutumaton ja se on nopea ja ketterä uidessa ja sukeltaessa. Vaihdettava itsesäätyvä bungee-kantahihna mahdollistaa istuvuuden useamman kokoiseen jalkaan. Kantahihnan ansiosta räpylän riisuminen ja pukeminen on todella helppoa ja se sopii mukavasti myös paljaalle kantapäälle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): S_25.740.xxx Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

GO Traveling, GO Diving, GO Snorkeling – with the GO fin.

Scubapro GO Travel räpylä on tarkoitettu avojalkaan tai ohuen GO neopreeni sukan kanssa käytettäväksi.

Tämä aivan uusi matkaräpylä yhdistää avoräpylän edut umpikantaräpylän mukavuuteen avojaloin sukellettaessa. GO on kevyt, mutta käytännössä rikkoutumaton ja se on nopea ja ketterä uidessa ja sukeltaessa. Vaihdettava itsesäätyvä bungee-kantahihna mahdollistaa istuvuuden useamman kokoiseen jalkaan. Kantahihnan ansiosta räpylän riisuminen ja pukeminen on todella helppoa ja se sopii mukavasti myös paljaalle kantapäälle. Voit käyttää GO-räpylän kanssa mahtuu myös neo sukkien kanssa,  jos haluat hieman enemmän suojaa jaloillesi. Räpylä on myös suunniteltu sopimaan helposti IATA-yhteensopivaan matkalaukkuun, joten se on ihanteellinen räpylä sukeltajalle, snorklarille ja uimarille joka nauttii matkustamisesta ympäri maailmaa. Valitse väriksi valkoinen tai musta.

  • Erittäin kevyt Lightweight-malli lisää matkustusmukavuutta ja mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä vedessä. (Esimerkiksi koko XS-S painaa 1,0 kg / 2,2 naulaa paria kohti, mukaan lukien benji hihnat; M-L painaa 1,2 kg / 2,6 naulaa paria kohti, benji hihnat mukaan lukien.)
  • Barefoot Design -mallissa on vaihdettava bungee-kantahihna, joka mahdollistaa hyvän istuvuuden ja tekee räpylän pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Voit käyttää lisämukavuuden ja suojan saamiseksi myös NEOsukkia.
  • Erittäin vahva 100-prosenttinen Monprene®-rakenne välttää delaminoitumisen, rikkoutumista ja repeytymistä. Räpylä on pitkäikäinen myös pitkäaikaisessa käytössä.
  • 25º:n kulma jalkaosan ja räpylän lavan välissä lisää käyttömukavuutta ja pitkittäisjäykkyyttä.
  • Räpylän suorituskyky vedessä tarjoaa nopeutta, voimaa, vakautta ja ohjattavuutta minimaalisella vaivalla.
  • Räpylät sopivat helposti IATA-vaatimustenmukaiseen matkalaukkuun sukeltajalle joka haluaa matkustaa nopeasti ja kevyesti.
  • Innovatiivinen Piggy Back Stack -järjestelmä lukitsee räpylän lavat toisiinsa jolloin räpylöiden säilyttäminen ja pakkaaminen on helpompaa.

Lisätiedot

Koko

3XS, 2XS, XS/S, M/L, XL, 2XL

Väri

Musta, Valkoinen