SCUBAPRO EVERTECH DRY BREATHABLE DRYSUIT WOMEN

1 365,00 

Päivitetty Evertech Dry Breathable on huippuluokan trilaminaattikuivapuku, joka on suunniteltu paljon sukeltavalle sukeltajalle. Puku on valmistettu hengittävästä kankaasta valmistetusta nailon / PU / nailon trilaminaattiseoksesta, ommelluista ja vedenpitäviksi teipatuista saumoista, eteen sijoitetusta vedenpitävästä vetoketjusta, Si-Tech-rengastiivistysjärjestelmästä ja Si-Tech-venttiileistä. Tämä kuivapuku on huippulaatua jokaista yksityiskohtaa myöten. Vuotta 2019 varten on lisätty neopreenikaulus lämmön pitämiseksi ja hupun kauluksen sijoittamista varten, Si-Tech-venttiilit on nyt asennettu ommeltuihin ja liimattuihin tyynyihin häiriöttömän ilmavirran hallinnan varmistamiseksi ja kiinnitetyissä puolijäykissä sukelluskengissä on uudet pehmeät suojapohjat. Suuret reisitaskut ja siniset henkselit ovat ominaisuuksia jotka sisältyvät pukuun. Puku on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, kuivana ja mukavana kaikissa sukellusolosuhteissa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Päivitetty Evertech Dry Breathable on huippuluokan trilaminaattikuivapuku, joka on suunniteltu paljon sukeltavalle sukeltajalle. Puku on valmistettu hengittävästä kankaasta valmistetusta nailon / PU / nailon trilaminaattiseoksesta, ommelluista ja vedenpitäviksi teipatuista saumoista, eteen sijoitetusta vedenpitävästä vetoketjusta, Si-Tech-rengastiivistysjärjestelmästä ja Si-Tech-venttiileistä. Tämä kuivapuku on huippulaatua jokaista yksityiskohtaa myöten. Vuodesta 2019 alkaen pukuun on lisätty neopreenikaulus paremman lämpimyyden saavuttamiseksi kaulan aluelle, Si-Tech-venttiilit on nyt asennettu ommeltuihin ja liimattuihin tyynyihin häiriöttömän ilmavirran varmistamiseksi ja kiinteissä puolijäykissä sukelluskengissä on uudet pehmeät suojapohjat. Suuret reisitaskut ja siniset henkselit ovat ominaisuuksia jotka sisältyvät pukuun. Puku on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, kuivana ja mukavana kaikissa sukellusolosuhteissa – myös tekniikkasukelluksessa.

Vaihdettavat mansetit

Puvussa on SiTech Släggö rannemansettirenkaat – voit itse vaihtaa tarvittaessa mansetit ilman työkaluja tai liimaamista! Tai käyttää esimerkiksi SiTech Oberon tai SiTech Liana kuivahansikasjärjestelmiä.

Puvussa on myös SiTecin uusimpia kaulamansettirengas järjestelmiä. Voit vaihtaa pukuun itse rikkoutuneen kaulamansetin ilman liimaamista tai työkaluja. Tai voit vaihtaa vakiona olevan lateksimansetin tilalle erittäin mielyttävän silikonimansetin.

Nämä ovat ominaisuuksia jotka ovat puvussa vakiona, useissa kalliimmissa puvuissa nämä ovat lisävarusteita!

 

 

 

 

Ominaisuudet

 • Breathable nylon/PU/nylon trilaminate design allows body perspiration evacuation, but keeps water out.
 • Seams are stitched then waterproofed taped twice for maximum reliability.
 • Front diagonal BDM metal dry zipper keeps water out and makes self-donning easy.
 • Si-Tech ring seal system for latex wrists and neck allows for the quick replacement of damaged latex seals or the use of optional silicone seals.
 • Quality Si-Tech valves ensure efficient and trouble-free airflow control.
 • Neoprene neck collar keeps the hood in place, makes it easier to position the hood when wearing gloves, and helps protect the latex neck seal.
 • Attached semi-rigid dive boots feature new soft yet protective soles that improve their anti-slip capabilities while enabling you to comfortably walk on objects like shells. Boots also include Velcro straps to improve fit while preventing air from traveling to feet, along with fin strap retainers.
 • Two large cargo pockets are equipped with D-rings, easy-to-see blue bungee, high-security overflaps and Velcro closures.
 • A hook is provided on the right-thigh utility pocket for attaching a hood, and I-Safe straps on both arms offer a secure mounting spot for a wrist computer.
 • Blue suspender system enhances fit and provides convenient lower suit support between dives.
 • Hood features an air vent system, smooth-skin collar, Diamond Span interior and a hook for securing to the cargo pocket.
 • Includes hood, carry bag, low-pressure hose, repair kit, zipper wax and owner’s manual.

Lisätiedot

Evertech Dry koko

S, M, L, XL