Santi Ladies First Flex190 väliasu

305,00 

Kun sukellat vedessä jonka lämpötila on 7°C – 14°C ja etsit sopivaa yhdistelmää lämpöä, mukavuutta ilman liian paksua väliasua, Santi FLEX190 on sinulle sopiva valinta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): RD_06-02-205 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kun sukellat vedessä jonka lämpötila on 7°C – 14°C ja etsit sopivaa yhdistelmää lämpöä, mukavuutta ilman liian paksua väliasua, Santi FLEX190 on sinulle sopiva valinta.

 

Flex190 on loistava alusasu sinulle, joka ajattelet, että tärkein ominaisuus on loistava kyky liikkua kuivapuvun kanssa ilman rajoituksia ja haluat myös korkealaatuista, mielenkiintoista muotoilua. Täydellinen sukelluksiin veden lämpötila-alueella 7–14 ° C.

Vallankumouksellisella, patentoidulla eristysmateriaalilla Climashield Contur® SANTI tarjoaa kaikkien aikojen innovatiivisimman kevät / kesän sukellusväliasun. Se on valmistettu hengittävistä kankaista ja se tarjoaa erinomaista joustavuutta. Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa väliasun jouston neljään suuntaan.

180 g / m2 Climashield Contur® koostuu kolmesta kerroksesta – hengittävä eristyskerros Climashield Contur®, joka on vuorattu pehmeällä polyesteripinnoitteella sisä- ja ulkopuolelta. Päällikerros on myös tuulenpitävä.

Mittausohje video (klikkaa tästä) ja tee mittaus huolellisesti ohjeiden mukaan!

Koko-opas (klikkaa tästä), tarkista oma kokosi huolellisesti ennen tilausta!
https://santidiving.com/files/743/santi_sizechart_ladiesfirst_drysuits_and_undersuits.pdf

Ota mitat tarkasti ja mittaa siten että sinulla on kaikki aluspuvun alle tulevat vaatteet ja lämpöliivit tms päälläsi mittoja ottaessa. Aluspuku on erittäin tyköistuvaa mallia.

Moderni, naisellinen ja hyvin istuva Ladies First -haalari. Ihanteellinen ratkaisu kevät / syksyn sukelluksiin, kun veden lämpötila on välillä 7–14 ° C. Sen muotoilu, vähemmän irtotavara ja keveys tyydyttävät vaativimmankin sukeltajan. Flex 190 Ladies First on tarkoitettu naisille, jotka arvostavat liikkumisvapautta, täydellistä suunnittelua ja korkeaa laatua.

Patentoidun kolmikerroseristyksen ansiosta Climashield® Santi on maailman innovatiivisin väliasu. Valmistettu hengittävistä materiaaleista, jotka eivät ime kosteutta ja tarjoavat erinomaisen joustavuuden. Lämmittimen ylemmän kerroksen kiistaton etu on sen tuulenpitävyys, jota voidaan käyttää jopa pitkien pintataukojen aikana.

Parametrit:

Climashield Contur® – kangaskoostumus, jolla on poikkeukselliset nelisuuntaiset, patentoidut kuidut, jotka tekevät eristyksestä erittäin kestävän ja pitkäikäisen, paino 180 g / m², lämpö: 0,96 CLO, AquaBan ™ -teknologia mahdollistaa kosteuden siirtymisen kehosta,
paino: 1,4 kg.
Ominaisuudet:

yksityiskohdat saatavana 3 värinä: vaaleanpunainen, lime, harmaa, (rajoitetusti, laita väritoiveesi lisätietoihin)
kevyt ja kestävä,
viisi käytännöllistä taskua (kolme edessä ja kaksi takana),
kaksisuuntainen vetoketju P-venttiilille,
vahvat, polyesteri, tyylikkäät hihansuut
leveät joustavat nilkkanauhat estävät jalkojen liikkumisen ylös, kun asennat kuivapukua,
lämmitysjohtojen reikä vasemmassa taskussa,
upea pehmeä tunne ihoa,
helppo pestä ja kuivata,
100% kierrätettävä – tämä eräänlainen eristys ei sisällä akryyliä, mikä tekee siitä kierrätettävän,
sitä voidaan käyttää myös muihin urheilulajeihin.
Lisävaihtoehtoja:

korkealaatuinen heijastava painatus,
tehty mittausvaihtoehto.

Lisätiedot

Koko

M, LS, L, LL, ML, MLL, XL, XLS