SSI Erikoiskurssi – Rikastettu ilma (Nitrox Enriched Air) 32 tai 40

99,99 

SSI Enriched Air Nitrox erikoiskurssilla opit tarvittavat tiedot ja taidot mitä nitroxilla eli rikastetulla ilmalla sukeltamiseen tarvitaan. Opit käyttämään happianalysaattoria (Nitrox 40%) ja muokkaamaan sukellustietokoneesi asetuksia hyödyntämään nitroxia .

Kurssi on nyt jaettu kateen kokonaisuuteen: voit suorittaa Nitrox 32% kurssin täysin etäopintoin tai Nitrox 40% kurssin jossa pidämme yhden käytönnön oppitunnun ja opimme nitroxin analysoinnin.

ENRICHED AIR NITROX -erikoiskurssin sisältö lyhyesti:

  • Johdanto rikastettuun ilmaan eli nitroxiin
  • Nitrox, sinun kehosi ja vedenalainen maailma
  • Täydellinen sukellussyteemisi ja nitrox
  • Nitrox-sukellusten suunnittelu

Muista että kursseja voi maksaa osittain tai kokonaan myös useimmilla liikuntaseteleillä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): SSI_SC_NX Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Miksi Nitroxia?
Nitrox eli rikastettu ilma sisältää enemmän kuin 21% happea. Nitroxin avulla pohja-aika pitenee ja voit nauttia sukelluskohteesta huomattavasti pidempään kuin ilmalla -suoranousu aikojen puitteissa.

Milloin Nitroxia? 

Nitroxilla sukelletaan yleensä matkoilla missä tehdään useampia sukelluksia päivässä ja useiden päivien ajan. Toinen tilanne hyödyntää Nitroxia on esimerkiksi isolla ja mielenkiintoisella kohteella, joka on hieman syvemmällä kuin 18m. Pohja-ajan piteneminen tarkoittaa enemmän laatuaikaa kohteella -toki kaasun kulutuksen mukaan.

Nyt kurssikokonaisuus on jaoteltu kahteen osaan:

  • Nitrox 32% kurssin voit suorittaa kokonaan verkkopohjaisena opintoina! Loppukoetta myöten. Kuitenkin tarvittaessa sukelluskeskuksen kouluttaja on puhelinemn tai sähköpostin päässä.
  • Nitrox 40% kurssin suorittamiseen tulee yksi teoriaosuus lisää sekä säiliöiden sisällön analysointi ja muu asiaan liittyvä operointi yhdellä työpajakerralla jossa saat tehdä teoriakokeen paperiversiona (tai itse suoraan nettiversiossa).
  • Voit myöhemmin päivittää Nitrox 32% kurssin helposti Nitrox 40% luokitukseksi suorittamalla puuttuvan osion.

Muutos on tehty koska useat sukelluskeskukset tarjoavat Nitrox 32% kaasut vakiokaasuina ja pääset helposti hyödyntämään tätä keskusten tarjoamaa palvelua!

Enriched Air Nitrox 32 -ohjelmastandardien muuttaminen tehtiin, koska tämä luokitus on tarkoitettu ensisijaisesti sukeltajille, jotka haluavat käyttää EAN 32:ta vain lisäturvallisuuden saavuttamiseksi, kun ne käyttävät edelleen ilma-asetusta sukellustietokoneessaan. SSI haluaa korostaa tätä ja muistuttaa koulutuskeskuksia heidän vastuustaan toimittaa säiliöitä, joissa on vain EAN 32% EAN 32 -sertifioiduille sukeltajille, SSI lisäsi huomautuksen EAN 32 -sertifikaateihin seuraavalla tekstillä:
Käytä EAN32 vain lisäturvallisuuden tuomiseksi ilmapohjaisten tietokoneasetusten kanssa – kaasun tarjoama sukelluskeskus on yksin vastuussa kaasuanalyysistä. (Use EAN32 only for safety with air based computer settings – Center is solely responsible for gas analysis.)

Lisätiedot

Luokitus

Nitrox 32% (etäopetuksella), Nitrox 40% (etäopetus+lähiopetustunti)