SSI – Laitesukelluksen peruskurssi (SSI Open Water diver)

390,00 

Tämä kansainvälisesti tunnustettu kurssi antaa sinulle luokituksen sekä sukelluskortin, joka antaa mahdollisuuden sukeltaa lähes missä tahansa maailman sukelluskohteista.

Kurssi on siis ensimmäinen askel matkalle elämänpituiselle laitesukellusharrastukselle.

Koulutus sisältää teoriaosuuden (johon voit tutustua vaikka heti – ilmaiseksi!) sekä personoidut allas ja avovesiharjoitukset, joiden tavoitteena on, että kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus mukavan tuntuiseen sukeltamiseen.

Ja kun olet suorittanut kurssin saat oman todistuksen ja sertifikaatin kurssin läpäisystä!

Tuotetunnus (SKU): SSIOWD Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laitesukelluksen peruskurssin opit perustiedot sukeltamisen turvallisuudesta, fysiologiasta, tekniikasta, sukellussuunnittelusta sekä sukeltamisesta. Kurssin läpäistyäsi voit sukeltaa yhdessä toisen seritifioidun sukeltajan kanssa.
Mikä olisikaan parempaa kuin leijua painottomana korallien yläpuolella ihaillen värikkäitä otuksia ja pehmytkorallien liikehdintää vedessä. Kuinka jännittävää onkaan uida laivanhylyn vierellä ja pohtia millaiset olosuhteet johtivat laivan uppoamiseen. 
Koulutamme Oulussa sinut laitesukeltajaksi turvallisesti ja henkilökohtaisella otteella. Laitesukelluksen peruskurssi eli SSI Open Water Diver -kursseja alkaa joka kuukausi, joten ilmottaudu mukaan nyt heti, niin olet mukana seuraavassa ryhmässä. 
Peruskurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen voit sukeltaa ympäri maailman kansainvälisesti tunnustettuna SSI OWD sukeltajana.
Mikäli asut muualla kuin Turussa, ole yhteydessä yhteistyökouluttajiimme ja liity sukeltajien joukkoon!

 

Kurssin hinta Turussa 390 € sisältää:
– Digitaalisen opintomateriaalin
– Teoriaopetuksen sekä teoriakokeen
– Allaskoulutuksen

– Avovesisukellukset ja koulutuksen
– Laitesukellusvarusteet lainaksi kurssin ajaksi (säiliö, regulaattori, kuivapuku, takkiliivi)
 
Kurssin hintaan ei sisälly:
– Perusvälineet (maski, snorkkeli, räpylät, hanskat)
Tutustu tästä myös vaihtoehtona yhdistelmäkoulutukseen josta saat myös Nitrox ilmalla sukeltamisen tiedot ja taidot.
(Kurssilla on hintatakuu, jos joudut keskeyttämään kurssin saat rahasi takaisin lukuunottamatta introsukellusmaksua joka on 50€.)