Ale!

SSI – Laitesukelluksen peruskurssi (SSI Open Water diver) SIIRTOPAPERIKURSSI

290,00  261,00 

Kansainvälisesti tunnustettu peruskurssi SSI Open water diver on sinulle, joka haluat aloittaa vedenalaisen maailman tutkimisen.

Peruskurssin aikana opit laitesukelluksen perustaidot, jotta voit sitten sukeltaa yhdessä toisten sertifioitujen sukeltajien kanssa. Peruskurssiin kuuluu muun muassa teoriaopetusta, sukellustaitojen harjoittelua altaassa sekä avovesisukelluksia. Kurssin läpäisy perustuu taitojen oppimiseen ja omaksumiseen.

TÄMÄ ON SIIRTOPAPERIKURSSI, mikä tarkoittaa sitä, että suoritat teoria- ja allasosuuden Suomessa ja saat niistä todistuksen, jonka avulla voit suorittaa avovedet missä tahansa SSI-keskuksessa ympäri maailman.

Kurkkaa videolta millaista kurssilla on!

Tuotetunnus (SKU): SSIOWDREFERRAL Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mikä olisikaan parempaa kuin leijua painottomana korallien yläpuolella ihaillen värikkäitä otuksia ja pehmytkorallien liikehdintää vedessä. Kuinka jännittävää onkaan uida laivanhylyn vierellä ja pohtia millaiset olosuhteet johtivat laivan uppoamiseen. 
TÄMÄ ON SIIRTOPAPERIKURSSI, mikä tarkoittaa sitä, että suoritat teoria- ja allasosuuden Suomessa ja saat niistä todistuksen, jonka avulla voit suorittaa avovedet missä tahansa SSI-keskuksessa ympäri maailman.
Laitesukelluksen peruskurssilla opit perustiedot sukeltamisen turvallisuudesta, fysiologiasta, tekniikasta, sukellussuunnittelusta sekä sukeltamisesta. Kurssin läpäistyäsi voit sukeltaa yhdessä toisen sertifioidun sukeltajan kanssa. Koulutamme Oulussa sinut laitesukeltajaksi turvallisesti ja henkilökohtaisella otteella. Laitesukelluksen peruskurssi eli SSI Open Water Diver -kursseja alkaa joka kuukausi, joten ilmoittaudu mukaan nyt heti, niin olet mukana seuraavassa ryhmässä. 
Peruskurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen voit sukeltaa ympäri maailman kansainvälisesti tunnustettuna SSI OWD sukeltajana.
Mikäli asut muualla kuin Oulussa, ole yhteydessä yhteistyökouluttajiimme ja liity sukeltajien joukkoon!

 

Siirtopaperikurssin hinta Oulussa 310 € sisältää:
– Oulun Uinnin jäsenyyden (20€)
– Digitaalisen opintomateriaalin
– Teoriaopetuksen sekä teoriakokeen
– Allaskoulutuksen

– Laitesukellusvarusteet lainaksi kurssin ajaksi (säiliö, regulaattori, märkäpuku, takkiliivi, painot)
 
Kurssin hintaan ei sisälly:
– Perusvälineet (maski, snorkkeli, räpylät, hanskat)

 

100% Oulun Sukelluskeskuksen kurssin käyneistä suosittelee kurssia tuttavilleen.
Aiempien oppilaiden fiiliksiä ja kuvia facebookissa