SSI – Laitesukelluksen peruskurssi ja Nitrox kurssi yhdessä (SSI OWD SSI Nitrox bundle)

539,00 

Tämä kansainvälisesti tunnustettu kurssi antaa sinulle luokituksen sekä sukelluskortin, joka antaa mahdollisuuden sukeltaa lähes missä tahansa maailman sukelluskohteista.

Kurssi on siis ensimmäinen askel matkalle elämänpituiselle laitesukellusharrastukselle.

Koulutus sisältää teoriaosuuden (johon voit tutustua vaikka heti – ilmaiseksi!) sekä personoidut allas ja avovesiharjoitukset, joiden tavoitteena on, että kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus mukavan tuntuiseen sukeltamiseen.

Samalla käyt läpi myös Nitrox sukeltamiseen liittyväe erityistaidot – yhdistelmäkurssina edullisemmin ja kätevästä samalla kertaa.

Ja kun olet suorittanut kurssin saat oman todistuksen ja sertifikaatin kurssin läpäisystä!

Muista että kursseja voi maksaa osittain tai kokonaan myös useimmilla liikuntaseteleillä.

Tuotetunnus (SKU): SSIOWD-NX Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

OWD laitesukelluksen peruskurssi Turussa – opit perustiedot sukeltamisen turvallisuudesta, fysiologiasta, tekniikasta, sukellussuunnittelusta sekä sukeltamisesta. Kurssin läpäistyäsi voit sukeltaa yhdessä toisen seritifioidun sukeltajan kanssa ilman kouluttajaa.
Mikä olisikaan parempaa kuin leijua painottomana korallien yläpuolella ihaillen värikkäitä otuksia ja pehmytkorallien liikehdintää vedessä. Kuinka jännittävää onkaan uida laivanhylyn vierellä ja pohtia millaiset olosuhteet johtivat laivan uppoamiseen. 
Koulutamme sinut laitesukeltajaksi turvallisesti ja henkilökohtaisella otteella. Laitesukelluksen peruskurssi eli SSI Open Water Diver -kursseja alkaa joka kuukausi, joten ilmottaudu mukaan nyt heti, niin olet mukana seuraavassa ryhmässä. 
Peruskurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen voit sukeltaa ympäri maailman kansainvälisesti tunnustettuna SSI OWD sukeltajana.
Mikäli asut muualla kuin Turussa, ole yhteydessä yhteistyökouluttajiimme ja liity sukeltajien joukkoon!

 

Kurssin hinta Turussa  sisältää:
– Digitaalisen opintomateriaalin
– Teoriaopetuksen sekä teoriakokeen
– Allaskoulutuksen

– Avovesisukellukset ja koulutuksen
– Laitesukellusvarusteet lainaksi kurssin ajaksi (säiliö, regulaattori, sukelluspuku, wingiliivi)
 
Kurssin hintaan ei sisälly:
– maski ja hanskat. Myymälässä laaja valikoima maskeja ja hansikkaita
Lisäksi käymme läpi Nitrox sukeltamiseen liittyvät tiedot ja taidot. Eli kurssilla opit tiedot ja taidot, joita vaaditaan turvalliseen sukeltamiseen käyttäen rikastetun ilman seoksia, joiden happipitoisuus on joko 32% tai 40%.
Kurssilla on hintatakuu, jos joudut keskeyttämään kurssin ensimmäisen allaskerran jälkeen saat rahasi takaisin lukuunottamatta 69,99€ kulukorvausta. (Liikuntaseteleillä maksetuja kursseja ei voi hyvittää mutta voit vaihtaa sen toiseen kurssiin halutessasi – liikuntaseteli on aina henkilökohtainen!)