ENLUVA HUOVUTETTU VILLAHANSIKAS

29,90 

Enluva – loistava valinta kylmiin sukelluksiin!

100% puhdasta uutta villaa. Saumaton rakenne tekee siitä kestävän ja hämmästyttävän mukavan.

Neulottu ja huovutettu. Kestää puristusta – tekee siitä täydellisen sukellukseen

Sopii loistavasti myös yleishansikkaaksi.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ENLUVA FELTED WOOL GLOVE

Enluva – loistava valinta kylmiin sukelluksiin!

100% puhdasta uutta villaa. Saumaton rakenne tekee siitä kestävän ja hämmästyttävän mukavan.

Neulottu ja huovutettu. Kestää puristusta – tekee siitä täydellisen sukellukseen

Käsineissämme käytetyt langat on valmistettu 100% uudesta villasta. Luonnollinen materiaali, jolla on erinomaiset tekniset ominaisuudet. Lampaanvillan korkea elastisuus ja erittäin hyvät eristysominaisuudet. Lankaan osittain jääneen villan luonnollisen rasvapitoisuuden vuoksi se on vettähylkivä. Villa voi imeä suuren määrän kosteutta olematta märkä ja hansikas säilyttää eristävyyttään myös märkänä.

  • Käsine on täysin neulottu. Se tarkoittaa: käsine on saumaton!

Saumat edustavat heikkoa kohtaa monessa suhteessa:

  • Ne ovat yleensä ensisijainen vioittumiskohtia. Heti kun sauman pienin kohta irtoaa, se avautuu nopeasti leveämmäksi ja käsine repeytyy osiin.
  • Materiaali on yleensä kaksinkertainen saumoissa ja liitetään sauman avulla lisälangalla, jolloin se puristuu voimakkaasti tässä vaiheessa. Toisaalta tämä luo jäykkyyttä, joka rajoittaa tuntuvasti kosketusta ja liikkuvuutta. Toisaalta eristysvaikutus väheneerakenteen puristuessa. Yhden ommellun käsineen sauman pituus voi olla yhteensä 1 m joten saumattomuudella on ehdottomasti merkitystä. Myös joustavuus kärsii joustamattoman sauman sauman takia.

Saumattomasti neulotulla rakenteella Enluva hanskasta on nämä ongelmat kokonaan poistettu. Hansikkaassa on vakiona joustavuus koko käsineen alueella sekä erinomainen eristyskyky ja istuvuus myös sormien välistä sormenpäihin.

Miksi Enluva sopii erityisen hyvin sukeltamiseen: käsineet huovutetaan (rummutetaan) erityisessä ja ainutkertaisessa prosessissa neulomisen jälkeen. Tämän prosessin aikana neulotun villalangan yksittäiset kuidut kietoutuvat / huovutetaan lisäksi toistensa kanssa koneprosessilla, mikä luo neulotun osan päälle eräänlaisen päällekkäisen sidoksen neulotun kankaan lisäksi. Tämä lisää materiaalin tiheyttä ja homogeenisuutta ja yhdistää siten fleecen ja neulotun kankaan edut.

 

Koko-opas (katso myös lisäkuva):

  • Koko 6.5: Keskisormen pituus (mitattuna sormen ja keskisormen väliltä) 7,5 cm, käden takaosan leveys (mitattuna leveimmästä kohdasta) 9 cm
  • Koko 8: pituus keskisormi 8,5 cm, käden takaosan leveys 10 cm
  • Koko 8,5: pituus keskisormi 9 cm, käden takaosan leveys 10,5 cm
  • Koko 9: pituus keskisormi 10 cm, käden leveys ll cm
  • Koko 10: pituus keskisormi 11 cm, käden leveys ll, 5 cm

 

Lisätiedot

Koko

6,5, 8, 8,5, 9, 10