Apeks TEK3 tuplasetti

959,00 

Apeks on kehittänyt erityisen 1. asteen käytettäväksi tuplapullojen kanssa. Apeksin TEK3 on suunniteltu käytettäväksi tuplasettien kanssa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): U_008696 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Apeks on kehittänyt erityisen 1. asteen käytettäväksi tuplapullojen kanssa. Apeksin TEK3 on suunniteltu käytettäväksi tuplasettien kanssa.

TEK3 paineenalentajat on suunniteltu käytettäväksi minkä tahansa erityisen Apeksin kylmän veden käyttöön valmistetun annostajan kanssa.

Apeks on kehittänyt ainutlaatuiset TEK 3 paineenalentajat käytettäväsi erityisesti tuplasäiliöiden rinnakkaisissa säiliöventtiileissä. Paineenalentajien etuna on myös hyvät letkujen lähtökulmat, joissa on minimoitu kiinnitakertumisen riski. Muotoilussa on myös otettu huomioon, että sukeltajalla on helppo pääsy käsin säiliöventtiilien käsipyöriin .

Molemmassa paineenalentajassa on kolme matalapaineulostuloa ja yksi korkeapaineulostulo. TEK3:set ovat painebalansoituja, kylmään veteen sopivia ja erittäin kestäviä. TEK3 myös näyttää hyvältä.

TEK3 –sarjassa tulee mukana yksi vasen ja yksi oikeakätinen paineenalentaja, jotka sopivat tuplasäiliöiden rinnakkaisiin säiliöventtiileihin. Tämä mahdollistaa optimaaliset letkujen lähtökulmat.

Olemme varmoja, että tämä on askel eteenpäin syväsukelluksessa, hylkysukelluksessa, luolasukelluksessa ja itse asiassa kaikessa sukelluksessa, jossa kahdennetun järjestelmän käyttö on suositeltavaa.