Tietoa

Parhaat sukelluskurssit ja sukellusvarusteet sinulle

Diveice Sukelluskeskus – Parhaat sukelluskurssit ja -varusteet Sinulle

Diveice-sukelluskoulutus yhdistyi vuonna 2019 Sukelluskeskuksen kanssa, ja nykyisin toimintamme sijoittuu Turkuun. Turun Diveice Sukelluskeskus tarjoaa monipuolisen kurssivalikoiman ja joustavan aikataulun kurssien suorittamiseen kokeneen ja ammattitaitoisen kouluttajan johdolla. Meille on tärkeää, että jokainen pääsee tutustumaan vedenalaiseen maailmaan turvallisesti omista lähtökohdistaan käsin.

Käyttämämme koulutusjärjestelmä on Scuba School International eli SSI. SSI on kansainvälinen organisaatio, joka mahdollistaa korkealaatuiset materiaalit ja toimivat kurssimenetelmät sekä kattavan tuen matkallasi vedenalaiseen maailmaan. SSI tarjoaa laajan ja laadukkaan verkkomateriaalin, jonka ansiosta kurssien teoriamateriaalit ovat käytettävissäsi omilla laitteillasi koska vain. Voit aloittaa niiden läpikäymisen vaikka heti kurssin ostettuasi! Voit lukea lisää SSI:n koulutuksen periaatteista SSI:n omilta sivuilta täältä.

Verkkokaupastamme löytyy myös monipuolinen ja koko ajan runsastuva valikoima sukellustarvikkeita. Löydät meiltä varusteet aina aloittelijalle sopivista perusvälineistä vaativaan tekniikkasukellukseen. Meiltä löydät varusteet muun muassa seuraavilta merkeiltä: Tecline, XDeep, Avatar, Santi, ScubaPro ja Ursuit. Jos sinulla on mitään kysyttävää sukellusvarusteisiin liittyen tai valikoimasta puuttuu mielestäsi jotakin, ota rohkeasti yhteyttä!

Sukelluskeskuksen kautta löydät myös sukellusmatkat niin Suomeen kuin ulkomaillekin. Sukellusmatkat ovat loistava mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin, upeisiin sukelluskohteisiin ja toisiin lajin harrastajiin. Yhteistyökumppanimme takaavat turvallisen ja nautinnollisen sukelluskokemuksen matkan aikana. Jos sukellusmatkailu kiinnostaa, voit selata tarjolla olevia matkoja verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä, jotta voimme löytää juuri sinulle sopivan reissun!

Kannattaa ottaa Diveice Sukelluskeskus seurantaan myös Facebookissa: Sukelluskeskus ja Instagramissa: @sukelluskeskus

Diveice Sukelluskeskuksen takana: Mika

Muutama sana itsestäni ja omasta taustastani. Olen itse sukeltanut vuodesta 1991 ja laitesukellus on omista harrastuksistani ainoa, joka on vienyt minut täysin mukanaan. Nautin edelleen tuttuihin kohteisiin pulahtamisesta, vedenalaiset tututkin maisemat saavat uudelleen ja uudelleen aikaan sen ”Vau, kuinka upean näköistä” -tunteen! On myös hienoa päästä täysin uusiin kohteisiin, olivatpa ne Suomen vedenalaista luontoa, meidän historiallisia hylkyjämme tai ulkomaiden ennen näkemättömiä kohteita.

Innostus tähän pinnanalaiseen maailmaan vei mukanaan jo lapsena Jacques-Yves Cousteau:n elokuvia ja TV-sarjoja katsellessa. Vaikka maailma on sen jälkeen paljon muuttunut ja osaamme arvostaa jopa enemmän koskematonta vedenalaista maailmaa, kaikki nuo kuvat, joita vedenalta näki, saivat säästämään viikkorahoista sen ensimmäisen maskin, snorkkelin ja räpylät. Kesät kuluivat sitten kotiseudun kirkkaita järviä, jokia ja puroja snorklaillessa. Ja voisinpa melkein väittää, että tuo sama lapsekas riemu saa valtaansa ja samalla se myös rauhoittaa, kun pääsee vedenalaiseen seikkailuun, uudestaan ja uudestaan.

Sukelluskouluttaja Mika Joukainen SSI Dive Pro: 72532 DAN Instructor CMAS M2

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut kouluttajayhteisöön liittymisestä.