Tietoa

Sukelluskurssit ja sukkellusvarusteet

Sukelluskeskuksesta löydät:

1

KOULUTTAJAT

Löydä kouluttaja läheltä sinua.

2

SUKELLUSVARUSTEET

Löydä tarvitsemasi sukellusvarusteet perusvälineistä tekniikkasukellukseen.

3

SUKELLUSMATKAT

Löydät seuraava sukelluslomamatkasi vesiin Suomessa ja ympäri maailmaa.

4

TAPAHTUMAT

Pääset mukaan sukellusaiheisiin tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla.

Lyhyesti

Sukelluskeskus on perustettu kaikille sukeltajille ja sukeltamisesta kiinnostuneille. Palvelemme sukeltajia erityisesti silloin, kun kouluttautuminen on ajankohtaista. Sukelluskeskuksen sivuilta löytyy myös monipuolisesti sukellukseen tarvittavia varusteita aina perusvälineistä tekniikkasukellukseen asti. Verkkokaupasta löytyy tuotemalleja ja tarvikkeita sekä erikoistarjouksia. Jos matkailu kiinnostaa kotimaassa tai ulkomailla, niin kannattaa tutustua Sukelluskeskuksen sukellusmatkoihin. Virallisena matkanjärjestäjänä pidämme huolen, että matkalla kaikki sujuu ongelmitta ja pääset nauttimaan sukeltamisesta matkan aikana. Voit myös ehdottaa meille matkakohteita tai ryhmämatkaa, jonka pohjalta voimme räätälöidä sinulle tai ryhmällesi sopivan matkapaketin.

Sukelluskeskus tarjoaa myös erilaisia sukellusaiheisia tapahtumia, joihin osallistumalla pääsee kuulemaan lisää vedenalaisesta maailmasta ja tutustumaan muihin lajin harrastajiin.  

Taustaa

Olemme oululainen yritys, joka on toiminut vesiurheilun parissa viisi vuotta. Aloitimme 2013 Oulun Sukelluskeskuksen nimellä ja 2018 halusimme uusia yritystoimintaamme ja nimeksi valikoitui Sukelluskeskus. Taustoja muutokselle on useita, mutta yksi niistä on selkein muillakin toimialoilla nähtävä kuluttajakäyttäytyminen. Tänä päivänä asioidaan yhä enemmän verkossa ja digitaalisesti. Perinteinen sukelluskeskustoiminta ei enää yksistään ole riittävä, vaan tarvitaan rinnalle vahva verkossa toimiva kokonaisuus. Sukelluskursseille on kovasti kysyntää, jonka vuoksi olemme luoneet uudenlaisen tarjonnan kysynnän mukaiseksi. Tavoitteenamme on luoda valtakunnallinen verkosto niin kouluttajille kuin sukeltajille, lajista kiinnostuneiden kohtauspaikka. Haluamme tarjota sukeltajille kokonaisuuden lajin ympärille, joka koostuu verkkosivuista, verkkokaupasta, sukellusmatkoista, sukellus- ja ensiapukursseista, varustehuolloista ja sukellustapahtumista. Meillä on usean vuoden kokemus kouluttamisesta ja olemme tuoreina matkanjärjestäjinä innokkaita löytämään uusia sukelluskohteita niin Suomesta kuin ulkomailta. Valtakunnallinen sukeltajaverkosto tukee kouluttajia työssään ja auttaa niin uusia kuin kokeneita sukeltajia löytämään itselleen koulutusta ympäri maan.

Kouluttajille

Sukelluskeskuksen sivuston kautta voit liittyä kouluttajayhteisöön, jonka avulla saat tukea ja verkoston muiden kouluttajien kautta. Sivuston kautta sinut löydetään helpommin ja saat kursseille uusia oppilaita. Saat myös helpon kanavan sukellusvarusteiden hankintaan oppilaillesi ja voit päästä halutessasi sukellusmatkoille mukaan matkaoppaaksi sekä tarjota matkoja kurssilaisillesi. Voit liittyä kouluttajayhteisöön, jos sinulla on jonkin kansainvälisesti tunnetun koulutusjärjestelmän kouluttajaluokitus (SSI, PADI, CMAS, NAUI, GUE, IANTD, TDI, SDI).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut kouluttajayhteisöön liittymisestä.