Sukelluskurssit

Parhaat sukelluskurssit ja sukellusvarusteet sinulle

Parhaat sukelluskurssit Sinulle

Mitä laitesukellus oikein on ja kenelle se sopii? Laitesukelluksessa nimensä mukaisesti pääset pulahtamaan pinnan alle sukelluslaitteistolla pidemmäksi aikaa kuin sukeltamalla ilman varusteita. Laitesukellusta voi harrastaa kuka tahansa perusterve ja uimataitoinen henkilö. Kurssin alussa saat terveysarviointilomakkeen joka ohjaa sinua sukelluksen kannalta tärkeiden asioiden arvioinnissa. Sukelluskurssin alaikäraja on 10v junioreille eli koko perhe voi osallistua kurssille.

Miten ja missä voin aloittaa kurssin? Voit aloittaa kurssin vaikka heti ostamalla sen verkkokaupasta jolloin saat ohjeet sähköpostiisi kurssin aloittamisesta. Tai tule käymään myymälässä. Teoriaopinnot voit tehdä kotosalla omassa rauhassa, ne kerrataan pienryhmänä sovittuna ajankohtana. Matriaali on mm suomeksi ja ruotsiksi. Ja sitten harjoitellaan itse sukeltamista! Kurssille et tarvitse mitään sukellusvarusteita vaan saat ne meiltä kurssin ajaksi käyttöösi. Maskin hankkimista suosittelemme ja meiltä löytyy useita erilaisia maskivaihtoehtoja -myös lainaan.

Miksi laitesukellus? Laitesukellus avaa sinulle täysin uuden maailman, värikkäine upeine koralleineen ja uskomattomine hylkyineen. Varsinais-Suomen alueella löytyy helppoja harjoittelukohteita ja merialueemme on uskomattoman rikas laivanhylkyjen suhteen – niitä löytyy satojen vuosien ajalta. Voit siis sukeltaa maailman kirkkaissa lämpimissä vesissä tai lähielueiden kiinnostavissa kohteissa.

Mitä seuraavaksi? Valitse alta sinulle sopiva ja sinua kiinnostava vaihtoehto ja tule mukaan upeaan harrastukseen jo tänään! Tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella, annamme mielellämme lisätietoja tästä upeasta harrastuksesta.

Laitesukelluksen peruskurssiLaitesukelluksen peruskurssi yhdistelmätKoko sukelluskurssitarjontamme

Haluan lisätietoja kursseista!

Haluatko lisätietoja kurssiaikatauluista, varusteista tai jostain muusta asiaan liittyvästä?