Sukelluskurssien uudet hinnat voimassa 4.5. alkaen

Parhaat sukelluskurssit ja sukellusvarusteet sinulle

Sukelluskurssien uudet hinnat voimassa 4.5. alkaen

Korona on iskenyt meistä moneen, meille sukelluskekukseen onneksi vain toiminnan hiljentymisenä ja olemme toistaiseksi selvinneet ilman terveysmuurheita. Kuitenkin tämän hiljaisuuden katkaisemiseksi ja uuden harrastuksen tuoman mahdollisuuden sukeltaa maailmaan joka on mahdollista saavuttaa vain sukeltamalla Diveice Sukelluskeskus on hinnoitellut kurssit uudestaan – suurin osa kursseista on nyt entistä edullisempia. Kuitenkin kurssien materiaalit ovat entisellään, kurssivälineitä uusitaan parhaillaan ja kurssien laajuus on entisellään – ellei entistä parempi! Haluamme sitoutua lupaukseen ”Parhaat sukelluskurssit sinulle!”

Tutustu valikoimaan tästä. Haluatko lisätietoja SSI -koulutusorganisaatiosta – tutustu tähän linkkiin.