Muutoksia verkkokaupan toimitusehtoihin ja tuotevalikoimaan. Haluamme tarjota Parhaat sukellusvarusteet Sinulle 100 vuorokauden ilmaisella palautusajalla!

Parhaat sukelluskurssit ja sukellusvarusteet sinulle

Muutoksia verkkokaupan toimitusehtoihin ja tuotevalikoimaan. Haluamme tarjota Parhaat sukellusvarusteet Sinulle 100 vuorokauden ilmaisella palautusajalla!

Diveice Sukelluskeskuksen tuotevalikoima muuttuu seuraavien viikkojen aikana, poistamme tuotteita joiden toimitukset ovat osoittautuneet ongelmallisiksi – tukkurit eivät ole pystyneet toimittamaan lupaamiaan tuotteita ja osa asiakkaista on kärsinyt kohtuuttomasti hitaista toimituksista. Olen kauppiaana erittäin pahoillani tästä ja lupaan että mahdolliset tilausten maksujen palautukset tehdään ennen 15.5. mennessä – saat sähköpostia asiaan liittyen tämän viikon aikana.

Haluamme kehittää toimintaa tältä osin selkemmäksi ja varmemmaksi. Mitä se tarkoittaa sinulle? Lupausta että haluamme tarjota sinulle sopivat ja parhaat sukellusvarusteet. Uskomme että tämä on mahdollista ja tarjoamme tilauksille 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Tämä tulee näkymään siten että kaupasta siivotaan pois tuotteet joiden toimituksissa on ollut suuria vaikeuksia ja jäljelle jäävät tuotteet ovat sellaisia joihin pienenä palvelevana sukelluskeskuksena itse uskomme. Muutos tulee voimaan tällä viikolla – tutustu kaupan tarjontaan ja näe itse millaisia uutuuksia kaupasta löytyy ja mitä klassikkotuotteita jää edelleen saataviin. Tarkemmat tiedot päivittyvissä toimitusehdoissa.