Sukelluskeskus ja legendaarinen Koh Tao Divers – KTD yhteistyöhön.

Parhaat sukelluskurssit ja sukellusvarusteet sinulle

Sukelluskeskus ja legendaarinen Koh Tao Divers – KTD yhteistyöhön.

Kiinnostaako sukeltaminen mutta kotomaan kylmät vedet hiukan epäilyttävät? Ei hätää, nyt voit kätevästi suorittaa sukelluskurssisi teoriaopinnot ja allassukellukset ennen lomaa Suomessa ja avovesisukellukset kirkkaissa lämpimissä vesissä Thaimaassa, Koh Taon kauniilla saarella Koh Tao Divers:n omistajien Mikko ja Krista Paasin sekä muiden osaavien kouluttajien turvallisissa käsissä. Koh Taon saari on yksi kuuluisimmista sukelluskohteista Thaimaassa ja erityisen tunnettu se on edullisesta hintatasostaan! Asuminen saarella on suhteellisen edullista (majoitusvaihtoehtoja löytyy monentasoisia) ja sukeltaminen saarella kurssisukellusten jälkeen on todella edullista.

Koh Tao Divers eli kaverien kesken KTD tunnetaan kokeneista kouluttajistaan, rennonletkeästä meiningistä turvallisuudesta koskaan tinkimättä sekä upeista sukelluksista. Yli 30-vuotias KTD on saaren vanhin sukelluskeskus ja ainoa, jossa pääset tekemään kurssisi selkeällä suomen kielellä. Koh Tao Divers:n tarina sai alkunsa jo 1987 sen ollessa saaren ensimmäinen sukelluskoulu. Vuonna 2001 monen sattuman kautta Mikko Paasi päätyi ostamaan sukelluskoulun paikallisilta omistajilta – ja loppu onkin sukelluskoulutuksen historiaa Koh Taon saarella.

Sukelluskeskuksen historia Suomessa on jo vuosia pitkä, tänään Sukelluskeskus on Diveice Sukelluskeskus Oy ja toimipaikkamme on Turussa. Tosin tälläkin hetkellä yhteistyökouluttajia löytyy muualtakin Suomesta. Yrityksen takana on Mika Joukainen jonka sukellusharrastus alkoi Oulussa 1991 ja nyt harrastus jatkuu työnä Turussa Diveice Sukelluskeskuksessa. 

Hankki kurssi heti verkkokaupastamme tai kysy lisää info@sukeluskeskus.fi. KTD tavoitat kohtaodivers.fi.