Sukelluskeskuksen toiminnassa muutoksia

Parhaat sukelluskurssit ja sukellusvarusteet sinulle

Sukelluskeskuksen toiminnassa muutoksia

Sukelluskeskuksen toiminnassa on tapahtunut elokuussa muutoksia. Muutokset liittyvät liiketoimintamalliin. Oulun Sukelluskeskuksen myymälä- ja verkkokauppatoiminta siirtyi 6.8.2019 Diveice Sukelluskeskus Oy:lle.

Diveice Sukelluskeskus Oy

Mika Joukainen on toiminut pitkään sukelluskouluttajana ensin Tampereella ja nykyisin Turussa. Mika on CMAS M2, PADI OWSI ja SSI:n AOWD laitesukellus- ja ensiapukouluttaja. Hän on perustanut yrityksen toimintaansa varten ja on jo tovin halunnut luoda intohimostaan säännöllisempää toimintaa niin Turun alueella kuin koko Suomessa. Mika pitää varastoa ja myymälää Turussa, joten verkkokauppatilausten toimitusnopeus paranee merkittävästi.

Koulutustoiminta monipuolistuu Turussa ja jatkuu edelleen Oulussa

Turussa tavoitteena on monipuolistaa kurssitarjontaa ja tehdä peruskurssien aikataulutus entistä selkeämmäksi ja jatkuvammaksi esimerkiksi pari kertaa kuukaudessa alkavien kurssien muodossa. Kurssivalikoimaan on tulossa myös tarjontaa tekniikkasukellukseen ensi sesongille – tavoitteena turvallinen sukeltaminen myös syvemmällä oleville kohteille.

Oulussa laitesukelluksen koulutustoiminta jatkuu edelleen, mutta pienemmässä mittakaavassa. Peruskursseja on tähän saakka järjestetty kuukausittain ja jatkuvana. Jatkossa peruskursseja pidetään valikoidummin. Oulussa pidettävien perus-, erikois- ja tekniikkasukelluskurssien aikataulut löytyvät kurssikalenteristamme, joka julkaistaan tällä sivustolla sekä Facebookissa myöhemmin, joten ota sivusto seurantaan.

Myymälätoiminta ja verkkokaupan toimitukset jatkossa Turussa

Myymälätoiminta siirtyy elokuussa Turkuun ja myymälä toimii jatkossa Diveice Sukelluskeskuksen nimellä. Myymälätilat ovat Leaf Areenan rakennuksessa, osoitteessa Kärsämäentie 35 (sisäänkäynti Leaf Areenan liikuntakeskuksen pääovien vasemmalta puolelta, vastapäätä Golf-sisäharjoitteluhallia). Myymälä avautuu myöhemmin syksyllä ja avauksesta ilmoitetaan erikseen. Tulossa myös vuokrattavia koulutuslaitteita ja -varusteita.

Verkkokaupan varasto ja jakelu keskitetään Turkuun. Pystymme kasvattamaan nopeasti toimitettavien tuotteiden valikoimaa aluksi esimerkiksi Ursuitin kuivapukujen osalta, sekä Apeks, Aqua Lung ja myöhemmin myös xDeep -tuotteiden osalta. Toimitustuotteita tulee olemaan laaja valikoima Mareksen ja Halcyonin tuotevalikoimista.

Oulussa pidetään jatkossa pientä varastoa lähinnä peruskurssilaisten tarpeisiin. Koulutusvarusteita voi jatkossakin vuokrata omaan käyttöön Oulussa.

Sukellusvälinehuollolle etsitään jatkajaa Ouluun

Sukellusvälinehuoltoon haemme tällä hetkellä jatkajaa Ouluun. Nykyiset varustehuoltoja tekevät henkilöt tekevät niitä omien päivätöiden ohella (kuten sukelluskoulutustakin). Jatkaja ottaa vastuun huoltotoiminnan organisoimisesta niin regulaattoreiden kuin kuivapukujen osalta. 

Turussa Sukelluskeskuksen huollot hoitaa jatkossa Mika Joukainen.

Matkatoimintaa järjestetään sekä kotimaassa että ulkomailla

Matkatoimintaa järjestämme jatkossakin sekä kotimaahan että ulkomaille. Kotimaassa järjestämme sukellusleirejä yhteistyössä aiempaan tapaan. Oulun Sukelluskeskus Oy on edelleen vakuudenasettamisvelvollisten rekisterissä (rek.nro 14/17/Mj) ja vakuus on asetettu KKV:lle. Vakuus kattaa kotimaan sukellusleirit (sis. majoitus). Ulkomaanmatkat (sukellussafarit, rantasukellusmatkat) suunnitellaan ja toteutetaan pääsääntöisesti yhteistyössä ruotsalaisen Diving Travel Networkin kanssa. Diving Travel Network on ulkomaanmatkojen osalta vastuullinen matkanjärjestäjä

Löydät sukelluskouluttajien yhteystiedot edelleen tutusta nettiosoitteesta (www.sukelluskeskus.fi), samoin verkkokaupan valikoimiin pääset tutun osoitteen kautta.

Syksyn sukellusterveisin,

Tomi Väisänen, Oulun Sukelluskeskus Oy

Mika Joukainen, Diveice Sukelluskeskus Oy