Tapahtumakalenteri 2019

Sukelluskoulutus ja sukellusvarusteet

Tapahtumakalenteri 2019

Vuoden 2019 suunnittelu on kovassa käynnissä

Olemme tehneet alustavan suunnitelman ensi vuoden matkoista ja kursseista. Voit tutustua siihen tarkemmin alla olevasta linkistä. Lähde mukaan vaikka sukellussafarille ja koe unohtumaton elämys värikkäässä maailmassa trooppisessa vedessä. Ajankohtaiset tapahtumat löydät helpoiten Facebook-sivuiltamme. Päivitämme matkatarjonnan verkkosivuillemme joulukuun aikana.

Tapahtumakalenteri 2019

Poimintoja marraskuun matkakyselystä

Keräsimme marraskuun kuukausikirjeen yhteydessä toiveita ja palautetta matkoistamme. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Kyselyssä mieluisimmat matkakohteet ovat Euroopassa Malta ja Kroatia. Egypti sai myös hyvin kannatusta sekä perinteinen Suomi-matkailu. Meille uutena sukelluskohteena nostettiin esille myös Bonaire. Ajankohtana kesä ja syksy 2019 saivat eniten ääniä kyselyssä. Olemmekin matkasuunnittelussa huomioineet tämän ja suunniteleet matkoja niin kotimaahan kuin ulkomaille kesällä ja syksyllä. Kyselymme pohjalta yhdistetty rantaloma ja sukellussafari sai eniten kannatusta. Emme ole tällaista yhdistelmälomaa aiemmin vielä toteuttaneet. Egyptin safareilla ollaan maissa korkeintaan yksi vuorokausi ennen kotiinlähtöä, joten sitä ei juurikaan voida yhdistelmälomaksi kutsua. Sukellussafari tuli toiseksi ja se onkin kyllä ehdottomasti paras vaihtoehto, jos haluaa keskittyä lomansa aikana sukeltamaan aktiivisesti.

Suurinta osaa vastanneista (82 %) kiinnosti eniten ryhmämatka. Yksilömatkoista oli näin ollen kiinnostunut 18 %. Yksilömatkan ideana on se, että toteutamme matkan asiakkaan toiveiden pohjalta sijainnin ja ajankohdan suhteen. Matkalle lähdetään omalla porukalla (tai yksin), jolloin opas ei luonnollisesti lähde mukaan reissuun. Ryhmämatkoilla ajankohta ja sijainti suunnitellaan meidän toimesta ja mukaan matkalle lähtee yleensä 10-24 matkustajaa, riippuen toki matkakohteesta ja majoituskapasiteestista. Ryhmämatkalla on aina mukana Sukelluskeskuksen opas sekä paikallisopas. Ryhmämatkan aikana on useimmiten mahdollista suorittaa myös sukelluskursseja. Vastaajat arvostavat matkalla eniten rentoutumista, helppoutta ja puhdasta vettä. Myös hyvä ilmapiiri ja mielenkiintoiset sukelluskohteet mainittiin kyselyssä. Noin puolet vastaajista oli matkaillut kanssamme aiemmin.