Uusi verkkokauppa ja uudet verkkosivut

Sukelluskurssit ja sukkellusvarusteet

Uusi verkkokauppa ja uudet verkkosivut

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

 

Meillä on vihdoin ilo julkaista uusi verkkokauppamme yhdessä päivitetyn verkkosivumme kanssa. Olemme kevään ja kesän aikana tehneet paljon taustatyötä ja suunnittelua uuden ilmeen eteen. Verkkokauppa palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen ja voimme näin tarjota sukellusta harrastaville kattavan tarjooman tuotteita vuorokauden ympäri. Oppilaat tarvitsevat varusteita harrastuksen jatkamiseen ja mitä aiemmassa vaiheessa varusteet hankitaan sitä varmemmin lajista tulee pysyvä harrastus. Verkkokaupasta löytyy varusteita monipuolisesti niin virkistys- kuin tekniikkasukellukseen.

Uuden verkkosivun tavoitteena on tarjota tietoa sukelluksesta kiinnostuneille ja aloittaville sukeltajille sekä palveluita sukeltajille ja kouluttajille. Sukeltaja voi etsiä omalta paikkakunnalta tai lähialueelta itselleen kouluttajan ja sopivan kurssin. Verkkosivun kautta voit olla meihin, haluamaasi kouluttajaan tai seuraan suoraan yhteydessä. Sukellusmatkat -sivulta löytyy aktiivisille lajin harrastajille sekä kotimaan- että ulkomaanmatkoja joko omin avuin tai räätälöityinä yksilöille tai ryhmille.

Halusimme päivittää Sukelluskeskuksen visuaalisen ilmeen vastaamaan nykypäivän tarpeisiin. Haluamme myös helpottaa sukellusharrastuksen pariin pääsemistä. Uusi logo kuvastaa yksinkertaisuudessaan virkistyssukeltajaa sukeltamassa maailman vesillä, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Jatkossa yrityksemme tunnetaan nimellä Sukelluskeskus, joka kuvastaa koko maan kattavaa verkostoa. Sukelluskeskuksen kautta saat sukelluskoulutusta aina laitesukelluksen peruskursseista vaativimpiin tekniikkasukellus- sekä kouluttajakursseihin. Visuaalisen ilmeen päivityksellä haluamme viestiä myös toimialalla tapahtuneista muutoksista. Laitesukellus toimialana on kokenut suuren muutoksen Suomessa viime vuosina ja sen myötä liiketoiminta on siirtynyt enemmän digitaaliseen maailmaan.

 

Sukelluskeskus – sukeltajien puolella