Myymälän aukioloajat juhannuksen jälkeen

Sukelluskouluttajien ja oppilaiden kohtauspaikka.

Myymälän aukioloajat juhannuksen jälkeen

Kesäkuu on jo pitkällä ja huomenna pääsemme viettämään keskikesän juhlaa. Sukelluskausi on niin ikään parhaillaan käynnissä ja Suomen kesäsää on lämmittänyt vedet jo mukavan lämpöisiksi. Nyt kannattaa ehdottomasti viimeistään kaivaa sukellusvarusteet esille, jos et sitä vielä ole tehnyt. Jos edellisestä sukelluskerrasta on vierähtänyt hetki, niin kannattaa tarkistaa, että kaikki varusteet on kunnossa ja toimivia. Hyvä vinkki on tehdä ensimmäisestä sukelluksesta ns. tarkistussukellus matalassa vedessä, jolloin pystyt tarkistamaan, että kaikki varusteet toimivat moitteettomasti. Regulaattori kannattaa huoltaa säännöllisesti, sillä sehän ovat meidän sukeltajien tärkein varuste ja sen haluaa toimivan virheettömästi.

 

Kuvaaja Antti Smal.

 

Altaaseen ei kesän aikana pääse varusteita testaamaan, sillä seurojen hallivuorot ovat tauolla ja Oulussa uimahalli (Raksila) on kiinni koko heinäkuun ajan, joka vaikuttaa myös myymälän aukioloaikoihin rajoitetusti. Siispä juhannuksen jälkeen 25.6.-5.8. olemme avoinna ma-pe 13-15:45. Koska uimahallin ovet ovat säpissä, myymälään kulku tapahtuu uimahallin takaa tuona aikana. Tämä on hieman poikkeuksellinen järjestely, mutta näin voimme kuitenkin palvella asiakkaita koko kesän ajan, jolloin sukelluskausi on kuumimmillaan.

Myymälä ei ole jatkossa ainoa paikka, mistä varusteita, kursseja ja matkoja voi tilata tai ostaa. Työstämme verkkokauppaa kesän aikana ja jatkossa pääset asioimaan kanssamme kätevästi myös verkkokaupan kautta. Verkkokaupan löydät jatkossa näiltä samoilta sivuilta ja sieltä löytyy jatkossa monipuolisesti eri valmistajien tuotteita. Verkkokauppa palvelee sukeltajia ympäri Suomen ja on avoinna 24/7.

Löydät ajankohtaiset tiedot ja uutiset myös Facebook– ja Instagram-sivuiltamme. Seuraathan meitä jo somessa? Voit olla meihin yhteydessä joko somessa tai 045 104 6817, niin autamme sinua!

 

Mukavaa sukelluskesää kaikille!