ETUSIVU   |   SUKELLUSKURSSIT   |   SUKELLUSMATKAT   |   UINTI JA TRIATHLON   |   VERKKOKAUPPA   |   USEIN KYSYTTYÄ   |   YHTEYSTIEDOT

 

Tutustu uinti- ja triathlonvarusteisiin verkkokaupassamme:

>> Harjoitteluvälineet
>> Triathlon- ja uintimärkäpuvut
>> Swimrun
>> Uimalakit
>> Uima- & vesiurheilulasit
>> Uimapuvut
>> Vauvauinti
>> Vesiurheilu- ja rantakengät

Uinti- ja triathlonvarusteet

Kisakuva Vansbron triathlonista 2014

Olemme HEAD Swimming pääedustaja Suomessa. HEAD Swimming kuuluu samaan konserniin talviurheiluvarusteista tunnetun HEAD:in kanssa ja HEAD omistaa nykyään myös sukellusvarusteita valmistavan Maresin. HEAD Swimmingin triathlonvarusteet suunnitellaan Ruotsissa ja uintivarusteet italiassa. HEAD:in uinti- ja triathlonmallistosta löytyy korkealaatuisia varusteita harrastajista kansainvälisiin kilpaurheilijoihin asti.

Meillä on 20 vuoden kokemus märkäpukujen ja sukellusmaskien myynnistä asiakkaille, ja voimme tarjota ammattitaitoista palvelua myös avovesiuintimärkäpukujen valintaan, sovittamiseen ja korjauksiin, sekä istuvien uimalasien löytämiseen.

Teemme mielellämme yhteistyötä uinti- ja triathlonseurojen kanssa, ja järjestämme mm. HEAD:in kisamärkäpukujen testi- ja kokeilutilaisuuksia yhteistyössä seurojen kanssa. Jos olet kiinnostunut seurayhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä lähimpään Sukelluskeskukseen.

HEAD on tehnyt erinomaiset pikaoppaat sopivien varusteiden valintaan avovesiuintiin, triathloniin, swimruniin ja kilpauintiin:

Avovesiuinti - opas varusteiden valintaan (pdf) Triathlon - opas varusteiden valintaan (pdf)
Kilpauinti - opas varusteiden valintaan (pdf) Swimrun - opas varusteiden valintaan (pdf)

Verkkokaupastamme ja sivupalkin HEAD:in englanninkielisistä avovesi- ja uintiesitteistä löydät tarkemmat tuotekohtaiset tiedot. Poikkea lähimmässä keskuksessamme, niin kerromme lisää.


Liity uinti ja triathlon -uutiskirjeemme tilaajaksi!

Neljä kertaa vuodessa sähköpostiisi saapuva uutiskirje palvelee erityisesti uinnista ja triathlonista kiinnostuneita. Se kertoo uusista uinti- ja triathlon -tuotteista, -tarjouksista, -tapahtumista ja demo-tilaisuuksista. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa jokaisen viestin lopussa löytyvästä linkistä.

 


HEAD Swimming logo

Lataa 2015-esitteet (pdf):

Open Water - Triathlon - Swimrun

HEAD Open Water - Triathlon - Swimrun 2015 -kuvasto (pdf)

HEAD Swimming Spring-Summer

HEAD Swimming Spring Summer 2015 -kuvasto (pdf)

Huom. Kaikkia esitteistä löytyviä 2015-kauden uintivarusteita ei vielä löydy verkkokaupastamme. Voit tiedustella näiden tuotteiden saatavuutta sähköpostitse.

Lisäksi saatavilla myös:

Aqua Sphere logo


 
DSAT TecRec Programs PADI The Way the World Learns to Dive EFR ensiapu Mares Lab