Apeks WSX-25 sidemount-setti

529,00 

Tuotetunnus (SKU): 10857 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Apeksilta kestävä ja toimiva sidemount wingi. Erittäin hyvä kokonaisuus kaikille, jotka etsivät vaihtoehtoa painaville selkäpulloille ja haluavat olla mahdollisimman virtaviivaisena vedessä.

WSX-25:n rakko on valmistettu Armoguard -materiaalista. Materiaali on miellyttävän kevyttä, sileää ja kestää kulutusta jopa paremmin kuin Cordura. Nostetta wingi tarjoaa n. 12kg mikä vielä riittää pitämään painavatkin 12l teräspullot pinnalla.

WSX:n hienouksiin kuuluu mm. ”SlideLock” D-renkaat vyötärölle, enää ei tarvitse sukelluksen jälkeen siirrellä perinteisiä D-renkaita pitkin hihnaa hakien kompromissia pullojen asennon suhteen. SlideLockia voi säätää sukelluksen aikana sitä mukaa kun pullojen noste muuttuu, lopputuloksena aina virtaviivainen profiili ilman tarpeetonta boltsnapien kanssa pelaamista. Wingistä löytyy luonnollisesti myös loopit selän puolelta joihin pullot voi kiinnittää jos haluaa pitää vyötärön D-lenkit muussa käytössä.

Itse hihnasto on kasattu kahden selkälevyn ympärille ja on säädettävissä kaikenkokoisille sukeltajille. Toisin kuin monet muut valjaat, WSX käyttää yksittäin säädettäviä hihnoja vyötärölle, selälle ja haaroille. Ei tarvitse siis purkaa koko liiviä aivan atomeiksi, jos esimerkiksi haarahihnaa haluaa lyhentää.