ETUSIVU   |   SUKELLUSKURSSIT   |   SUKELLUSMATKAT   |   VERKKOKAUPPA   |   USEIN KYSYTTYÄ   |   YHTEYSTIEDOT

 

Etusivu > Sukellusmatkat

Filippiinit Atmosphere Dive Resorts & Spa

Sukelluskeskus − Löydä paratiisi, viiden tähden sukellusta ja ruokaa! Koe Filippiinien vieraanvaraisuus, taianomaiset laguunit ja trooppiset puutarhat. Nauti olostasi, syö ja sukella tyylillä. Atmosphere Resorts sijaitsee lähellä Dauin kaupunkia vanhalla viiden eekkerin kookosplantaasilla ja tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen ja sukeltamiseen.

Tutustu ilmapiiriin ja hemmoittele itseäsi - Ystävällinen henkilökunta, rannan uima-allas, uusinta uutta oleva sukelluskeskus, fine dining-ravintola ja upeat huoneistot unohtamatta Filippiinien ainutlaatuisia sukellusvesiä, takaavat unohtumattoman kokoemuksen.

Atmosphere ainutlaatuista luksusta

Sukellus − Resort sijaitsee Dauinin rannikolla, hiekkarannalla vastapäätä Apon saarta, vain 20 minuutin venematkan päässä Apolta. Apon saaren riuttoja on suojeltu jo parikymmentä vuotta ja saarelta löytyykin noin 450 pehmeän ja kovan korallin lajia. Matalilla riutoilla asuu paljon liemi- ja karettikilpikonnia, joiden takia Apo on niin sukeltajien kuin snorklaajienkin suosiossa. Apolla kohtaa usein myös lattapyrstökäärmeitä, kyhmypapukaijakaloja ja lukemattomia riuttakalalajeja. Sukellukset Apolla vaihtelevat helpoista matalan koralliriutan ”puutarhakierroksista” seinämä- ja virtasukelluksiin. Apon puhtaanvalkoinen hiekka tekee vedestä uskomattoman upean turkoosia.

School of fish

Dauinin rannat ovat tummaa vulkaanista hiekkaa, mikä mahdollistaa erinomaisen macro-sukelluksen (sukelluskohteilla nähdään lähes päivittäin mm erilaisia antennikrotteja, kummitusneuloja, matkija-ja muita tursaita, metaseepioita, merihevosia, värikkäitä vapaakiduskotiloita ja muita etanoita, erikoisia rapuja ja katkarapuja...). Suoraan resortin edessä sijaitsee monipuolinen kotiriutta, jolla asustaa mm. mandariinikaloja. Snorklaajat kohtaavat usein myös merikilpikonnia matalalla riutalla.

Ammattitaitoiset ja palvelualttiit sukellusoppaat ja venepojat valmistelevat, kasaavat ja purkavat sukellusvarusteet, kantavat ne veneeseen/rantaan ja takaisin ja pesevät ne asiakkaiden puolesta. Atmospherella on oma meribiologi, joka pitää iltaisin säännöllisiä luentoja alueen vedenalaisesta elämästä. Pienestä lisämaksusta biologi myös sukeltaa asiakkaiden kanssa ja auttaa tunnistamaan mitä sukelluksella nähtiin. Vedenalaisille valokuvaajille tarjolla on oma ilmastoitu kamerahuone, jossa on henkilökohtaista työskentelytilaa ja ilmapyssyt kameran kuivattamiseen.

PADI sukelluskursseja on tarjolla laaja valikoima sukelluskokeiluista erikoiskursseihin (uusimpana sidemount), aina sukellusopas- ja kouluttajatasolle saakka. Suomeksi kursseista voi suorittaa sukelluskokeilun, perus- ja jatkokurssin sekä erikoiskursseista nitroxin, syväsukelluksen, virtasukelluksen ja vedenalaisen luonnon erikoiskurssit (varmista aikataulu varatessa).

Banka-tyylinen 84-jalkainen sukellustukialus Victoria vie läheisille Dauin ja Apo Islandin sukelluskohteille joista Apo kaukaisimpana vain 30 minuutin venematkan päässä. Kysynnän mukaan mennään myös mm. Sijiquor Island, Balicasag, Sumilon Island ja Liloan Point kohteille.

Sukeltamisen vapautta - voit tehdä jopa neljä sukellusta päivässä!

Atmosphere on tunnettu myös erikoisista mustekaloista - kuvat lokakuulta 2014!Näytä suurempi kartta
Filippiinit on parhaiten tunnettu hyvästä sukelluksesta ja ihmisten ystävällisyydestä. Filippiinien saaristo koostuu 7107 trooppisesta saaresta ja sijaitsee Kaakkois-Aasiassa Filippiinienmeren ja Etelä-Kiinan meren välissä.

Sukellus Filippiineillä on ympärivuotista ja uskomattomia elämyksiä tarjoavaa. Ilmasto on trooppinen, tyypillisesti tunnusomaista sille on korkea lämpötila ja kosteus. On vain kaksi vuodenaikaa: kuivakausi joka kestää joulukuusta toukokuuhun ja sitä pidetään sesonkiaikana ja hiljainen kausi mikä kestää kesäkuusta marraskuuhun ja on hieman kosteampi ja sateisempi aika. Viilein kuukausi osuu tammikuulle ja kuumin toukokuulle. Veden lämpötila vaihtelee hieman, sen ollessa yleensä 26-30 astetta, joten kaikenlaisista vesiurheilulajeista kuten sukelluksesta ja snorklausta voi nauttia ympäri vuoden. Viileämpi veden lämpötila on yleensä korkean sesongin aikana.

Sukellusta luontoystävällisesti: Ehdoton sukeltamiseen ja snorklaamiseen liittyvä rajoitus on, että kalat, korallit ja kaikki muut meren elävät on jätettävä rauhaan. Koralliriutta on erittäin herkkä vesiekosysteemi, jonka tasapainoon voi vaikuttaa aivan harmittomalta tuntuva korallien ym. eläinten koskettelu tai syöttäminen.

Athmosphere ranta

Majoitus − Atmospheren rehevässä trooppisessa puutarhassa majoitus vaihtoehdot ovat sviitti, puutarhahuoneisto tai ylellinen kattohuoneisto, joissa kaikissa on kattava varustelu. Kaikissa on myös oma puutarha tai ulkotilaa rentoutumiseen.

Standardisviitti on iso huone california king -parisängyllä tai kahdella yhden hengen sängyllä, omalla terassilla, wc:llä ja omalla suljetulla takapihan puutarhalla, jossa sijaitsee sviitin trooppinen ulkoilmasuihku. Sviitin koko on 75 neliötä, ja se on tarkoitettu 2 henkilölle, myös kolmas henkilö mahtuu tarvittaessa (lisävuode ja lisämaksu).

Family Suite eli perhesviitti on 90 neliön tilava huone, jossa on riittävästi tilaa kahdelle parisängylle tai yhdelle parisängylle ja kahdelle yksittäiselle sängylle, nojatuolit ja 48 tuuman taulutelevisio, suuri katettu ulkoilmakylppäri takapihalla, ja terassialue edessä. Hyvä vaihtoehto jos kaveriporukka haluaa jakaa huoneen saadakseen huonehinnan mahdollisimman alas, ja esim. kolmen hengen seurueelle tasapuolinen vaihtoehto, jotta kukaan ei joudu olemaan varasängyllä.

Puutarhahuoneistossa on oleskelutila täysin varustellulla keittiöllä, erillinen makuuhuone, kylpyhuone ja terassi, kokoa yhteensä 100 neliötä. Huoneistoon majoittuu mukavasti 2-3 henkilöä (kolmas henkilö lisävuoteessa lisämaksusta).

Kattohuoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta kylpyhuoneineen, iso oleskelutila täysin varustellulla keittiöllä sekä koko huoneiston mittainen parveke ruokailu- ja ruokailutilalla. Huoneiston koko on hulppeat 200 neliötä ja se majoittaa maksimissaan 5 henkilöä (viides henkilö lisävuoteessa lisämaksusta). Kattohuoneisto sopii loistavasti perheelle tai kaveriporukalle.

Hyvällä maulla sisustetut ja kalustetut huoneistot tarjoavat rauhallisen keitaan jokaiselle matkailijalle. Pehmeät ja luonnolliset sävyt hallitsevat täysin kalustettua sisätilaa, samalla eri eksoottisia kuvioita, kuten trooppisten lehtipuiden ja perinteinen Filippiinien manilla tarjoaa jännittäviä virtaviivaisia kontrasteja ja minimalistista arkkitehtuuria. Kaikki huoneet ilmastoituja ja taulutelevisiolla, DVD-soittimella ja minibaarilla varustettuja. Resortin rauhallisella puutarha-alueella on huoneiden lisäksi kansainväliset mitat täyttävä fine dining -ravintola, spa-osasto ”Sanctuary”, suuri infinity-tyylinen uima-allas allasbaareineen, puumajassa sijaitseva joogastudio ja viiden tähden PADI sukelluskeskus.

Sukelluksen ja snorklauksen lisäksi Atmosphere tarjoaa vieraille päivittäisiä jooga- ja meditointitunteja ja laajaa valikoimaa retkiä, joilla voi tutustua ympäröivään luontoon ja paikalliseen kulttuuriin. Erityisen suosittuja ovat snorklausretket valashaiden kanssa. Monipuoliset ajanvietemahdollisuudet tekevät Atmospheresta erinomaisen kohteen myös ryhmille ja perheille joissa on myös ei-sukeltavia jäseniä.

Lapsille on myös tarjolla aktiviteetteja, kuten lasten kerhoa, uima- ja joogatunteja, lasten vedenalaisen elämän tutustumiskerhoja (edelliset kaikki englanniksi) sekä sukelluskokeiluja (vähintään 8v, saatavilla myös suomeksi) ja -kursseja (vähintään 10v, saatavilla myös suomeksi). Lapsille on omat ruokalistat ja lapsille tarkoitettuja ruokia valmistetaan ravintolassa koko päivän. Myös lapsenvahtipalveluja saatavilla.

Katso Atmospheren virtuaaliesittelyt ja blogi.

Matkan hintaan sisältyy:

 • lennot Helsinki--Dumaguete--Helsinki
 • kuljetukset Dumaquete-Atmosphere Resort
 • lippuihin kirjoitettavat verot
 • majoitus 7 vrk sviitti, lisäpäivät ja vaihtoehtoiset huoneet lisämaksusta
 • täysihoito: aamiainen, päivittäinen hedelmäkori, päivällinen, kolmen lajin á la carte -illallinen
 • rajoittamaton sukellus (jopa 4 sukellusta per päivä), 1 Apo Island -retki
 • nitrox sukelluspakettien yhteydessä
 • sukellusopas venesukelluksilla, säiliöt ja painot
 • rantayösukellukset
 • paikalliset luonnonpuistomaksut yms.
 • juomavesi
 • tutustumiskerta joogaan
 • intialainen päähieronta saavuttaessa
 • wifi kaikkialla resortissa
Athmosphere

Matkan hinta alkaen: 2990,-

Hintaan ei sisälly:

 • Henkilökohtaiset sukellusvarusteet, mikäli tarvitset vuokravarusteita, mainitse siitä varauksesi yhteydessä
 • Lentokenttäveroja
 • Kylpylähoitoja
 • Yövenesukelluksia
 • Filippiinien maastapoistumismaksua ja veroja (n. 1000 PHP, n. 15 €)
 • virvoitusjuomia/alkoholia
 • Vapaaehtoinen matkavakuutus, kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturvavakuutus
 • Vuokravarusteet, mm. matkalaitepaketit, sukellustietokoneet, kamerat, valaisimet, salamat, skootterit

Sukellusluokitusvaatimus: Kohde sopii kaiken tasoisille sukeltajille sekä myös ei sukeltavalle.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla matkat@sukelluskeskus.fi, puhelimitse 045 130 0865 tai alempana tällä sivulla.
Tampereen Sukelluskeskus Oy on rekisteröity Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin matkanjärjestäjänä rekiströintitunnuksella 750/08/MjMv. Palveluhinnaston mukainen palvelumaksu 15 € /varaus peritään.

Lisä- ja erityismatkaehdot >
Yleiset valmismatkaehdot >


Kaljoja Filppareilla

Atmosphere suites perusmajoitus

Atmosphere apartments

Atmosphere penthouses

Kylpyläja illallinen sukelluksien jälkeen

SUkeltamassa Filppareilla