ETUSIVU   |   SUKELLUSKURSSIT   |   SUKELLUSMATKAT   |   VERKKOKAUPPA   |   USEIN KYSYTTYÄ   |   YHTEYSTIEDOT

 

Etusivu > Sukellusmatkat

Sukellusmatkat viikoittain Safagaan Egyptiin

Sukeltamaan joka viikko Punaisellemerelle

  Uusia näkökulmia - sukeltamaan harmoniassa luonnon kanssa ja hyvässä kodikkaassa tunnelmassa

Nemo Dive Club & Hotel toivottaa sinut tervetulleeksi upeaan vedenalaiseen maailmaan Punaisellamerellä, jossa aavikko kohtaa meren. Punainenmeri on yksi maapallon kaikkein eksoottisimmistä ja kiehtovimmista ympäristöistä.

Punainenmeri tarjoaa maailmanluokan sukellusta ja snorklausta lähimpänä Suomea. Safaga on erinomaisella paikalla Punaisenmeren rannalla ja houkuttelee sukeltajia, valokuvaajia, merentutkijoita sekä lomanviettäjiä eri puolilta maailmaa tutustumaan ja tutkimaan meren sekä koralliriuttojen että autiomaan arvaamattomia ja ylenpalttisia ihmeitä. Safaga on täydellinen paikka sukellukseen ja snorklaukseen sekä sukelluksen opetteluun tai jatkokouluttautumiseen.

Nemo Dive Club & Hotel sijaitsee rannalla Safagassa 60 km Hurghadasta etelään ja on valmistunut 2004. Nemo Dive Club & Hotel on pieni perhehotelli, jossa tunnet olosi kotoisaksi ensimmäisestä päivästä lähtien. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja sillä on oma hiekkaranta. Sieltä on kävelymatka Safagan Marinaan ja vanhaan Safagaan. Hotellissa on 30 kahden hengen huonetta, joissa kaikissa on suihku, wc ja ilmastointi. Kaikissa huoneissa on parveke.

Myös pienokaiset ovat tervetulleita. Lasten sängyt ja tuolit ovat saatavilla, sekä leikkipaikka rannalla, jossa on paljon rantaleluja.

Matkan hintaan sisältyy:

 • Lennot Helsinki - Istanbul - Hurghada - Istanbul - Helsinki
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa täysihoidolla 3* hotelli Nemossa 6 päivää, 7 yötä
 • Viisi venesukelluspäivää, kaksi sukellusta päivässä
 • Täyshoito: aamiainen, lounas, illallinen (ei juomia)
 • Sukellukset kuten edellä kuvattu
 • Sukelluksille 12 ltr ilmasäiliöt ja painot
Matkan hinta alkaen: 990 € sukeltava
Lopullinen hinta riippuu
ajankohdasta ja lentojen saatavuudesta.

880 € ei-sukeltava
Hintaan ei sisälly:
 • Henkilökohtaiset sukellusvarusteet, mikäli tarvitset vuokravarusteita, mainitse siitä varauksesi yhteydessä
 • Sukellusvakuutus
 • Egyptin turistiviisumi (25 USD/EUR, 1.7.2017 alkaen 65 USD/EUR
 • Vapaaehtoinen matkavakuutus; kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturvavakuutus
 • Paikalliset sukellusverot ja luonnonpuistomaksut 3 €/päivä
 • Nitrox 6 €/säiliö
 • 15 ltr terässäiliö 3 €/säiliö
 • Sukellusoppaan palvelut 12 € / hlö / päivä
 • Lisämaksusta yhden hengen huone 8 €/vrk ja lisäsukellukset
 • Vuokravarusteet, mm. matkalaitepaketit, sukellustietokoneet, kamerat, valaisimet, salamat, skootterit

Sukeltaja pinnalla

Lähikohteita

Shaab Saiman / Green Garden, Ras Abu Soma, Tobia Arba’a, Tobia Hamra, Tobia Kebir, Sandy Island, Tobia Soraya,Gamul Soraya, Gamul Kebir, Safaga Island, Panorama Reef, Middle Reef, Cannon Reef, Shaab Sheer, Shaab Ditmar, Abu Kafan, Shaab Claude, Salem Express, Shaab Hamdala, Sadana, Ghost wreck, The Wall and Molaar.

Sukelluskeskus ja sukeltaminen

Diving Center sijaitsee pohjakerroksessa ja on toimintojen keskus. Toimiston yhteydessä on myymälä, josta löytyy monia hyödyllisiä tuotteita, joita saattaa tarvita lomalla.

Varustehuoneesta löydät hyvin huolletut regulaattorit, tasapainotusliivit ja sukelluspuvut sekä sukellusvalaisimet ja tietokoneet. Kompressorit tuottavat puhdasta ja laadukasta ilmaa.

Zodiac-kumiveneitä käytetään varhaisilla aamusukelluksilla sekä yösukelluksilla. Kokopäivän retkille lähdetään läheisestä satamasta veneellä.

Nemo Dive Club & Hotellilla on oma kotiriutta, joka on täynnä elämää. Riuttasopii hyvin mm. macrokuvaukseen. Aina kun siltä tuntuu, voit pukea varusteet päälle ja sukeltaa suoraan rannalta kotiriutalla. Syvyys vaihtelee 10 m - 15 m, eli on ihanteellinen aloittelijoille ja kokeneille sukeltajille. Riutalla on myös hyvä tehdä yösukelluksia.

Liikuntarajoitteiset ja sukeltaminen

Nemo Dive Clubilla on liikuntarajoitteisen mahdollista tutkia fantastista vedenalaista maailmaa. Useasti liikuntarajoitteiset pystyvät suorittamaan sukelluskurssin, joskin pienin muutoksin vamman laadusta riippuen. Liikuntarajoitteisen sekä vammaisten pitää aina tuoda mukanaan lääkärintodistus, jossa henkilö todetaan sukelluskelpoiseksi. Ota yhteyttä ennen kuin varaat sukelluskurssin tai matkan keskustellaksesi yksilöllisistä tarpeistasi.

disabledpersons diving

Punainenmeri
Vertaansa vailla oleva sukelluslomakohde, joka on snorklaamisen ja sukeltamisen harrastajien mekka. Punaisenmeren kimaltavan pinnan alla piileksivät maailman ehdottomasti parhaimpiin kuuluvat sukelluspaikat.

Sukeltajille ja snorklaajille Punaisenmeren kirkkaat vedet ovat todellinen paratiisi. Vedenalaiseen maailmaan kannattaa ehdottomasti tutustua lähietäisyydeltä. Lentoaika Suomesta on vain viitisen tuntia ja perillä sinua odottavat Punaisenmeren rannat, ihana ja tasainen lämpö, kristallinkirkkaat sukellus- ja snorklausvedet. Ja lähellä ovat myös muutamat maailman eturivin nähtävyyksistä.

Punaisenmeren nimi johtuu siellä havaittavasta Trichodesmium erythraeum -nimisestä levästä, joka "kukkiessaan" muuttuu punertavan ruskeaksi. Meren punaisuutta lisää auringonlaskun aikaan sen pinnasta heijastuvat punasävyiset vuoret sekä toisinaan punaisena hehkuva taivaanranta.

Punainenmeri on suolaisimpia ja lämpimimpiä kaikista merielämää sisältävistä vesistöistä. Suotuisista merivirroista ja runsaasta haihtumisesta johtuva meren korkea suolapitoisuus ovat luoneet erinomaiset edellytykset rikkaalle eläimistölle ja satumaisille koralliriutoille. Punaisessameressä on yli 1 100 erilaista kalalajia ja sieltä on tavattu yli 200 erilaista korallityyppiä.

Egypti

Kausi: Vuoden ympäri

Aikaero: Talvella sama aika kuin Suomessa, kesällä -1 tunti.

Valuutta ja luottokortit: Egyptin punta (EGP). Egyptiläiset käyttävät valuutastaan lyhennettä LE, ja esim. kaupoissa hintojen perässä on merkintä LE. Käypää valuuttaa kohteessa ovat EGP, EUR, USD ja Englannin punnat. Käteistä rahaa voi vaihtaa hotelleissa, joissa useissa on myös pankkiautomaatti sekä pankkien omia toimipisteitä, joissa rahaa voi vaihtaa pankin kurssilla. Ostokset kannattaa yleensä maksaa paikallisella valuutalla, jolloin vaihtokurssi on parempi. Pankkiautomaatteja ja pankkeja on eri puolilla. Yleisimmät luottokortit kelpaavat merkkiliikkeissä.

Ilmasto ja säätilat: Erämaailmasto. Egyptissä aurinko paistaa lähes joka päivä, vuoden ympäri. Kesällä (touko-syyskuussa) voi olla todella kuumaa ja ei ole lainkaan epätavallista, että lämpötila kohoaa silloin yli 40 asteen. Vasta marraskuussa ilmat viilenevät, varsinkin iltaisin. Tammikuu on kylmin kuukausi ja silloin päivän keskilämpötilat ovat noin 15-22 astetta, ja yöllä lämpötilat saattavat lähennellä jopa nollaa, varsinkin aavikolla. Yleensä turistialueilla lämpötila ei kuitenkaan laske alle 10 asteen, mutta sen sijaan sää voi olla kuitenkin tuulinen! Joten kannattaa ottaa mukaan myös lämmintä vaatetta, kuten lämmin pusero ja kevyt takki, mikäli suunnittelet lomaa talvikaudella.

Sähkö: 220 V

Auringonlasku Azoreilla
 
Sukelluskurssien ja/tai avovesisukellusten suorittaminen onnistuu helposti matkan aikana!
 
 

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla matkat@sukelluskeskus.fi, puhelimitse 045 130 0865 tai alempana tällä sivulla.

Tampereen Sukelluskeskus Oy on rekisteröity Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin matkanjärjestäjänä rekiströintitunnuksella 750/08/MjMv.

Palveluhinnaston mukainen palvelumaksu 15 € /varaus peritään. Lisämaksu maksettaessa matkan Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla +1,5%, sekä Diners Club -luottokorteilla +3%.

Lisä- ja erityismatkaehdot >
Yleiset valmismatkaehdot >

Sukeltaan Punaisellemerelle

Sukeltamaan Azoreille


Punaisen Meren sukellusmatkojen usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Scubatravel.fi
Safagan alueen sukelluskuvia
Facebook-sivulla toukouulta 2011

Luolia Azoreilla

 

Pari barracudaa

 

 
SS Turkia SS Turkia piirros